BENEFITness

A Bátrakért változunk

A BENEFITness program tagjai a saját egészségükért és beteg gyerekek gyógyulásáéért vállalnak kihívást: fogyókúrát vagy fittség-növelést. Ennek megvalósításában dietetikus és szakedző segít. Sikerét pedig azok az ismerősök garantálják, akik a Bátor Tábornak szánt adományukkal kiállnak mellette és a gyerekek mellett… ezt nem lehet csak úgy feladni!

Támogasd életmódváltóinkat!

Jelenleg közel harminc bátor életmódváltó teljesít kihívást a Bátor Táborért. Ők igazi hétköznapi hősök. Kíváncsi vagy, ki milyen célt vállalt, és hogyan halad a sportolással és az egészséges táplálkozással? Olvasd el blogbejegyzéseiket, és támogasd őket célkitűzésül elérésében!

Amivel segítünk

A programban résztvevők szakértőinktől személyre szabott edzéstervet és étrendet kapnak, és rendszeresen konzultálhatnak velük. Csoportos edzéseket ajánlunk, otthoni edzésben pedig videótárunkra számíthatnak. Saját oldaladukon keresztül osztják meg ismerőseikkel az eredményeiket, vagy épp gondjaikat.

 

Légy rendszeres támogató!

Hozz egy igazán jó döntést 2018-ban: támogass rendszeresen egy életmódváltót, és ezzel együtt beteg gyerekeken segítessz.
Állj a BENEFITness csapata mellé és légy rendszeres adományozó!

Támogatom