BENEFITness

A Bátrakért változunk

A BENEFITness program tagjai a saját egészségükért és beteg gyerekek gyógyulásáéért vállalnak kihívást: fogyókúrát vagy fittség-növelést. Ennek megvalósításában dietetikus és szakedző segít. Sikerét pedig azok az ismerősök garantálják, akik a Bátor Tábornak szánt adományukkal kiállnak mellette és a gyerekek mellett… ezt nem lehet csak úgy feladni!

Csatlakozz!

Fogyni szeretnél? Változtatni az alakodon? Egészséges életmódra váltanál? Ha szívesen változnál egy vidám és jótékony csapat tagjaként, a BENEFITness-ben a helyed! Egy éven keresztül segítünk Téged a változásban, a barátaid pedig egy éven keresztül adományaikkal segítik a Bátor Tábort – és támogatnak Téged az elhatározásodban.

Amivel segítünk

Szakértőinktől személyre szabott edzéstervet és étrendet kapsz, és rendszeresen konzultálhatsz velük. Csoportos edzéseket ajánlunk neked, otthoni edzésben pedig videótárunkra számíthatsz. Saját oldaladon megoszthatod ismerőseiddel az eredményeid, vagy épp a gondjaid. Személyes találkozón és online anyagokkal segítünk, hogy elindíthasd az adománygyűjtő kampányodat. A BENEFITness felületein és eseményein folyamatosan tudsz kommunikálni a többi életmódváltóval.

 

Csatlakozz!

Hozz egy igazán jó döntést 2017-ben: változtass az életeden, és ezzel együtt beteg gyerekekén is.
Csatlakozz a BENEFITness csapatához!

Jelentkezem