Kedves Barátunk!

Köszönjük, hogy ellátogattál  Bátor Tábor Alapítvány BENEFITness programjának jelentkezési oldalára.

2017-ben a Bátor Tábor több, mint 1000 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogad, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket.

A BENEFITness csapat tagjaként ennek a változásnak leszel része. Életmódváltásod apropóján közös segítségnyújtásra hívod az ismerőseidet: adományokat gyűjtesz a Bátor Tábor Alapítványnak.

Az Életmódváltás a Bátrakért közösségi program. Következő csoportunk 2018. januárjában indul. Kérlek látogass vissza az oldalra.

 

Jelentkezési adatok

Ha szeretnéd, megjelölhetsz egy konkrét célt, amit támogatnál az adománygyűjtéseddel. Ebben az esetben ez meg fog jelenni a személyes adománygyűjtő oldaladon. A támogatott tevékenységről tájékoztatást kapsz a kampányod végén.

Figyelmeztetés

  • Az életmódváltás az összes élettani előnye mellett - nagyon kis mértékben ugyan, de - veszélyeket is jelenthet.
  • Fontos, hogy mielőtt belevágsz a diétába, sportolásba, konzultálj az orvosoddal! 
  • Csak felkészülten vegyél részt nagyobb igénybevételt jelentő, megterhelő edzésen!
  • Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt edzésen és az étrendedre is figyelj oda! Szükség esetén keresd föl a házi-/szakorvosod!
  • Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon edzés közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget! Ha a tünet rendszeres, mindenképp fordulj orvoshoz!

A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt. Légy felelős önmagadért, sportolj és étkezz okosan!

A BENEFITness programban 21 éves kortól lehet részt venni. 18-20 évesek szülői referencia felmutatásával, egyéni elbírálás alapján csatlakozhatnak.

Nyilatkozatok