Benke Fruzsina Erika

Mozogjunk Bátran!

Sziasztok!

Fruzsina vagyok, egy bátor, jótékony életmódváltó. Célomul tűztem ki, hogy ezt a mondatot olyan magabiztossággal és őszinteséggel tudjam kimondani, mint amennyire nagyszerű maga a BÁTOR TÁBOR! (tudom, ez nem lesz könnyű feladat, de remélem most elszántságom győz.)

Minden életszakaszban megvannak a megfelelő kifogások, hogy miért nem érünk rá saját magunkkal, környezetünkkel, világunkkal foglalkozni, így eddig lelkesedésem mellett, nekem is volt bőven akár komolyan hangzó, akár még érezhetően mondvacsinált okom, amiért nem értem rá ebédet főzni másnapra, fél órát edzeni, lesétálni egy megállót vagy éppen csak a 4-re fellépcsőzni. Leggyakrabban a tanulásra, kapcsolataim ápolására és az ingázásra fogtam eddig. EDDIG.

Most pedig összeszedem magam és a lehető legjobb célért, a kis Bátrak mosolyáért megmakacsolom a kényelmes edzőruhámat és nekiállok a feladatnak. Leteszem a tollat, felemelem a popsim és hajrá!

Ebben pedig a TE segítséged is fogom kérni! Köszönöm, hogyha adományoddal támogatod a lurkók élménytáborát, a különleges, egyedi és bámulatos (nem, nem túloztam egy pillanatra sem) BÁTOR TÁBORT, és ezzel együtt jelképesen engem is támogatsz és segíted célom elérését!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

2 500 HUF

Ebben a hónapban:

2 500 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

15

ÓRA

180

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • már 07
 • Még meg kell szoknom…

  Sziasztok!

  Most, hogy igyekszem a sportot a mindennapi életem részévé tenni, egyre többször tapasztalom, sőőőőt, lassan állandó az izomláz. Mire elmúlik az izomláz, addigra jöhet a következő edzés.

  Már épp kezdtem megszokni ezt a körforgást vagy inkább belenyugodni, amikor is a jó hatására ki nem mozdultunk. No de nem akárhová, rendesen ki a szabadba. Egy hirtelen ötlettől vezérelve elindultunk kirándulni. Hegynek fel, ott fogjuk érezni a legjobban a napsütést. De “lábnap” utáán???

  Azt hittem a hegymászás jó lesz, de helyette lépcsők voltak. 500m-nyi szintemelkedőnyi lépcső. Hogy őszinte legyek, az első is nehéz volt, bár akkor még azt hittem, hogy csak a hegylábig vezetnek a faluból. Azonban, mint kiderült, az egész út lépcsőkkel volt kibélelve. Borzasztó 😀

  DE SIKERÜLT. Kicsit lassabban, szenvedősen, de felértem a tetejére. Amúgy utána a helyen egy nagy pik-niket tartottunk, csupa egészséges ételből, aminek a nagyobb része inkább pihenés volt. Szerintem ez a megérdemelt pihenés kategória, hiszen utána még haza is kellett jutni 😀

 • már 02
 • Üdvözlet!

  Sziasztok!

  Crohn-betegként volt szerencsém a Bátor Táborban táborozni. Rengeteg élménnyel, tudassál, tapasztalattal, önbizalommal gazdagodtam, amely(ek), így évek múltán is, bennem van(nak), a lényemet képzi(k). Sok sorstársat, barátot és nagyszerű cimbiket ismerhettem meg.

  Nagyon nehéz megköszönni és meghálálni mindazt a csodát, amit a tábor adott. A szó legszorosabb értelmében lehetetlen. Így apró lépésekkel próbálok segíteni. A célom 180 óra aktív mozgás az egészségemért (és testemért), és 180ezer forint a Bátrakért és a Táborért. Egyik sem kis szám, de úgy gondolom ezeket teljesíteni, azonban már nem lehetetlen.

  Ebben viszont a Ti segítségeteket kérném, gyűjtsünk együtt egy olyan célért, amiért valóban, igazán megéri.

  Talán azért írtam a bemutatkozás után egy újbóli “bemutatkozást”, hogy jobban láthassátok motivációmat, céljaimat. Hiszen az egészség a legfontosabb és kik ne tudnák a legjobban, mint a reményt kapott Bátrak.

Támogatóim (3)

XY
FD
XY