Brutovszky Gabriella

Brutifittlesz :)

Sziasztok! Amikor először hallottam erről a programról, nem hittem a fülemnek. Végre egy olyan kezdeményezés, ahol magammal szemben egy újabb kihívást állíthatok fel, és mindez egy nemes céllal párosul. Már régóta önkénteskedek a Bátor Táborban, jól ismerem az alapítvány céljait. Mindezidáig önkéntesként vettem részt táborokban, viszont a BENEFITness-szel támogatások, adományok formájában is hozzájárulhatok a gyerkőcök nyári táboroztatáshoz, ahhoz, hogy a legjobban és legbiztonságosabban érezhessék magukat a tábori környezetben, elfeledve a hétköznapok nehézségeit. Közben pedig önmagamnak is bizonyíthatok. Szembe kell néznem a gyengeségeimmel, feszegetnem kell a határaimat… mindez csupa izgalom és kihívás, de állok elébe! Jelszavam: Brutifittlesz!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

101 810 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

75

KG

71

KG

65

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • sze 27
 • 71

  KG

  Végre újra lábamon a cipő…

  Sziasztok! Már sokan kérdeztétek, hova is tűntem az elmúlt hetekben. Sajnos augusztus közepén egy csúnya baleset ért egy táborban, ahol is a bokám teljesen kificamodott, egészen mostanáig próbáltam rehabilitálni, valahogy helyrehozni. Nem volt könnyű és gyors folyamat. Sajnos… Már szeptember elején azt hittem, hogy megpróbálkozhatok egy kis zumbával, a nagy kedvenccel, de sajnos, amilyen gyorsan jött a lelkesedés, olyan hamar múlt is el, mert a zumbaórán abba kellett hagynom az edzést, annyira megfájdult a lábam.

  Ma az egyik diákom kérdezte meg a magyaróra kellős közepén, hogy mi is van ezzel a projekttel, aztán meséltem neki az esetet, de meg is fogadtam, hogy ma este kimegyek futni, és hátha csoda történik! És IGEN!!! Újra élvezhető volt a sport, a futás, igaz szorítóval a lábamon, de már ez is nagy dolog.

  Alig várom, hogy újra zumbázhassak, ez az a sport, ami a legjobban felpörget, felszabadítja a mindenféle fölös (ha éppen van 🙂 ) energiáimat.

  Közben osztályfőnök lettem, a legjobb dolog a világon, a kis osztályom ügyes, kreatív és nagyon nyitott! Kell ennél több? 🙂

  Ígérem, igyekszem visszatérni a sport világába, és tudósítani a velem történt eseményekről.

  Jövő héten szurkolunk a Spar-futóknak (én viszem a fél osztályt :))! Csatlakozzatok!

  És ha tehetitek, támogassátok a Bátrakat!

  Szép napot Mindenkinek! 🙂

  cipő
 • jún 17
 • 71

  KG

  Izgalmas “Tortúra” Zsófival a Margitszigeten :)

  A mai délután igencsak eseménydús volt a sport terén. Egy jó kis Zumba óra Pannival, majd irány a Margitsziget, ahol Zsófi, a Bátor Táboros edzőnk tartott nekünk köredzést. Volt ott minden (sok mindennek a nevét sem jegyeztem meg): trx, erősítés, gerinctorna, plank, valami lumbális izgalom… 😀 A lényeg, hogy a friss levegőn csodás környezetben élvezhettük Zsófi remek instruálásait. Jah, és még egy kellemes kis társaságunk is volt Zsófi 8 hónapos kisfia, Zsombi személyében, aki kijelenthetem, hogy egy csodagyerek! Az edzés után elkaptuk az éppen zenélő szökőkutat, ami jó kis befejezése volt az estének! Kell ennél több? Köszi Zsófi! <3

  kep0kep1kep2
 • máj 22
 • 71

  KG

  Sportos hétvége, Naplás-tó

  Sziasztok! Egy kis beszámolót olvashattok a hétvégémről: 🙂 Végre csodás időnk volt, amit ki is használtam. Pénteken futottam, szombaton bicajoztam, ma pedig speed balloztam.

  Már régóta szemezgettem a Naplás-tóval. Nem tudom, mennyire ismerős számotokra, Cinkota környékén van, Budapest legnagyobb állóvize. Tegnap odatekertem, ami nagyon kellemes volt, a legtöbb helyen van bicikliút vagy legalábbis kerékpársáv. A tó gyönyörű, csendes, néhány kirándulóval, horgásszal. Lehet csónakázni, napozni, merengeni. Tetszett a tó és a környék nyugodtsága, a horgászok koncentráltsága, a kacsák vonulása. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a helyet.

  Csodás napsütéses, sporttal teli napokat Mindenkinek!

  naplás-tó
 • ápr 24
 • 73

  KG

  Kangoo Gyurival :)

  A minap végre eljutottam a Gyuri által felmagasztalt Kangoo-ra. Először megijedtem, mert Gyuri sehol sem volt, sőt úgy volt, hogy többen is csatlakoztak volna a mai órához, ennek ellenére egyedül voltam a csapatból, de Gyuri szerencsére befutott a kezdéskor, és tartotta bennem az erőt. A Kangoo tényleg kikapcsol, felszabadít, persze meg kell szokni, hogy nem a saját lábaidon ugrálsz, ennek ellenére hamar fel lehet venni a ritmust, a koreó sem volt túl nehéz, követni lehetett, bár nem mondanám, hogy mindig úgy csináltam, ahogy az instruktor, de 1-2 óra és biztosan hozzászokik az ember. Furcsa eleinte, ahogy a lendület visz, néha vicces ugráló mókusnak tűnhettem. A zumba még mindig a győztes nálam, de azért érdemes volt kipróbálni a Kangoo-t is. Bár valaki már elárulhatná, hogy is kell kiejteni – kengó vagy kangó :)? Mindenkinek ajánlom! A Life1 edzőterem pedig remekül felszerelt, kellemes hangulatú.

  kangoo
 • ápr 15
 • 73

  KG

  Métázás a suliban:)

  Sziasztok, tegnap az iskolánkban egészség- és sportnap volt. Különböző egészséges finomságokat lehetett megkóstolni, délután pedig néhányan mi tanárok és Otti, a sulipszichológusunk is bekapcsolódtunk a métabajnokságba. Számomra elég nehéz volt felfogni a játékszabályokat, de amikor láttam, ezzel nem vagyok egyedül, kicsit fellélegeztem! 🙂 Nagyon élveztem a futkosást (bár gyakran azt sem tudtam, miután futok:P), jó volt kicsit felszabadultan együtt játszani a diákokkal. Íme egy fotó az eseményről.

  meta
 • ápr 10
 • 73

  KG

  Bátor Tábor, mi is ez?

  Sziasztok, sokan kérdeztétek, mi is ez a Bátor Tábor, így gondoltam, megosztok Veletek egy videót, hogy lássátok, mi is motivál az életmódváltásom ideje alatt… Én teszek valamit a Bátrakért azzal, hogy bekapcsolódtam a Benefitness programba, aminek keretében életmódot váltok, miközben adományokat gyűjtök a súlyosan beteg gyerekek részére. Ha tehetitek, támogassatok, ezzel Ti is hozzájárultok a gyerekek gyógyulásához. Eladók a kilóim! 🙂 Tessék csak, tessék! 

  Íme a videó:

 • ápr 03
 • 73

  KG

  Napsütéses vasárnap (futás kombó németezés Dorkával)

  Sziasztok,

  gyönyörű időnek ígérkezett a mai nap, ezt ki kellett használni! 🙂 A futás nem tartozik a kedvencek közé, de ha van motiváló erő, akkor ráadom a fejem.  Finom és egészséges ebéddel lepett meg ma Dorka, salis halacska volt a menü, én cserébe két órás németórával. 🙂 Utána viszont várt bennünket a napsütéses patakpart, talán még le is pirultunk kicsit… Kb. 4 km-t futottunk közepes tempóval, de néha-néha begyorsítottunk, imádtam Dorka motiválását: ” hajrá, Bruti, a feszes popsiéééért!”.

  Használjátok ki a szép, napocskás időt! 🙂

  Még egy színházajánló a végére: tegnap voltam a Harper Regan című darabon a Katona Színházban. Érdekes sorstörténet remek színészi játékkal. Mindenkinek ajánlom! 🙂

  futás2-1futás2-2
 • már 24
 • 74

  KG

  Gerinctorna és sali:)

  Sziasztok, végre itt a szünet! A hét elég sűrű volt, szerencsére meggyógyultam, ki is használtam a fitt állapotot, mert eddig a hét minden napján elmentem sportolni. Hétfőtől szerdáig zumbáztam, ma pedig kipróbáltam a gerinctornát, ami igencsak megtetszett! Azóta is érzem minden porcikámat! 🙂 Azt hittem, sokkal nehezebb és uncsibb lesz, de nagyon könnyen fel tudtam venni a ritmust, a zumbával ellentétben ez nem a felpörgésről, hanem a nyugalomról, a magamra figyelésről szól. Néha ez is kell, annak ellenére, hogy én elég örökmozgó vagyok! Mindenkinek ajánlom Zsófi óráját a Nova Sun Stúdióban csütörtökönként. Én biztosan eljárok majd…

  És még egy meglepetés a mai napon: a kolléganőm készített nekem egy nagyon finom salátát, a recept még titkos, de ha megtudom, mindenképpen megosztom Veletek!

  Jó pihit, szép estét! Én megyek olvasni: Szabó Magda: Az ajtó, Elia Barceló: Das schwarze Brautkleid.

 • már 21
 • 74

  KG

  A mai zumba Flóval… :)

  Szuper, energikus és kellemesen lefárasztó edzés volt a mai! Köszi Fló a társaságot! Bárki, akinek van kedve, csatlakozzon! Holnap is megyek ám! 🙂

  Ésssss!!! Megérkeztek a legújabb támogatások! Köszönöm minden kedves Biztatómnak, Támogatómnak! Csók Nektek! 🙂

  zumba
 • már 20
 • 74

  KG

  Túl a 3. X-en…

  Sziasztok, a hét elég sűrű volt, és sajnos nem betegségmentes. Az uszi után megfázhattam, és egy jó kis kötőhártya-gyulladással folytattam a hetet, persze így a nagyon aktív mozgás nem fért bele a keretekbe, de itthon egy kis lájtos edzés és tegnap egy nagy séta azért összejött. Remélem, holnaptól már “Bruti fitt lesz”, azaz kezdhetem a hetet egy jó kis zumbával, ahová a tervek szerint két barátnőm is csatlakozik. Hú… és a hétvége kicsit a nassolásról is szólt, persze csak egészséges édességek jöhettek szóba. Ma lettem a 30-asok klubbjának legújabb tagja, paleo, mindenmentes tortaszelettel leptek meg. A nagy álmom is beteljesedett a hétvégén, a New York Kávéházban üldögélhettem, és persze a mindenmentes süti sem maradhott el. Ígérem csak  most bűnöztem, azt is remélhetőleg egészen egészségesen. 🙂

  kep1kep2
 • már 15
 • 74

  KG

  lazacos finomság

  a lemaradt lazacos kép:

  kaja3-1
 • 74

  KG

  Egészséges finomságok

  Sziasztok, ma pihi nap van, kicsit torokfájós lettem… de gondoltam, megosztok veletek néhány fini és egészséges kaját, amit az elmúlt időszakban készítettem el: csirkés zöldséges tál, datolyás-diós kókuszgolyó, lazacszelet zöldséggel. Mindegyik tök egyszerűen élkészíthető, és nagyon finom!

  Kókuszgolyó: 1 bögre dió, 1 bögre datolya, kókuszreszelég (2 evőkanál és a meghempergetéshez egy pici adag). Összeőröljük a diót, a datolyát (magtalanul) és a kókuszreszeléket, majd golyókat formálunk belőle, a végén meghempergetjük a kókuszreszelékben. (a receptet köszönöm Prohászka Szandinak)

  A lazacos kép magáról beszél. Hozzátenném, hogy kókuszzsírral, olivaolajjal dolgozom, és természetes fűszerekkel (Vagabond natura).

  Csirkés-zöldséges tál: sütőpapíron elhelyezünk szabadon választott kombinációban különböző zöldségeket (feldarabolva): pl. cékla, sárgarépa, cukkini, padlizsán, paradicsom, hegyes paprika, zeller, esetleg édesburgonya, kevés burgonya. Majd a felszeletelt csirkemellet rahelyezzük a zöldségekre, és kb. fél órát sütjük. Szabadon fűszerezzük (pl. természetes fűszerek, fehér kömény, egy kis só. (forrás: Benefitness)

  Jó étvágyat! 🙂

  A végére egy kép: ilyen jóllakottak és elégedettek lesztek (cica).

  cicakaja1kaja2
 • már 14
 • 74

  KG

  Úszkálunk…

  A mai nap apropójára… mindjárt elalszom, de azért néhány sor a mai napról: délelőtti fordítás (jó kis szakszöveg), takarítás, macskaetetés. Délután irány a Kispesti Uszoda! Nem voltam biztos benne, hogy nyitva vannak, de szerencsére nemcsak, hogy tárt kapukkal vártak, még a nagy tömeget is megúsztam. Valószínűleg az emberek inkább valamilyen fullos wellness hétvégére fizettek be, na nekem ez is “ollinkluzív” volt. 30 táv, közben 2x szaunázás. Bár a szaunaorgazmus elmaradt (nem volt ott a szakember) :P, így is nagy élmény volt, és jó kis pihenés!

  Este jöhetett egy kis pihi, tartottam egy rendhagyó német órát. 1 óra kemény fordítás, 2 óra mozizás. Honig im Kopf! Mindenkinek ajánlom! 🙂 Szép álmokat!

 • már 13
 • 74

  KG

  Állati, relaxos hétvége

  Sziasztok! Még javában tart a hosszú hétvége (hálistennek)… el sem hiszem, hogy van még két nap szabi hátra! Kb. csütörtökön lecsekkoltam, hogy milyen idő várható a szabadnapokon, hát nem voltam elragadtatva, ennek ellenére bizakodva vágtam neki a szombatnak… Igaz, nem verőfényes napra ébredtem, de egy jó kis séta, kirándulás tudtam, belefér a napba. Az állatkert nyert, ahol jó nagy sétát tehettem, bár elég sok állat alkalmazkodva a rossz időhöz, inkább elbújt, henyélt, és így sok élményről lemaradtam, de azért voltak kedvenc pillanataim, mint a felpörgött fel-alá szaladgáló tatu, a gorilla, ami hanyatt fekve a kezét a fejére téve bámulta nagy flegmán az embereket, a tizennyolcas karikájú szerelmetes párosodó papagájok, a kifeküdt szurikáták stb. A háromórás túra bár nem ért fel egy kemény edzéssel, de nagyon jó volt kicsit a szabadban lenni, sétálni, és a végére kellőképpen elfáradni.

  A mai napom a pihenésről szólt, az egyik kedvenc francia rendezőm, F. Ozon két filmjét néztem meg: Szappanoperett, A nyolc nő. Mindenkinek ajánlom (akik szeretik a kellően „beteg” filmeket) :)!

  Holnaptól megint indul a sportos hét, egy jó kis úszással és szaunázással…

  További szép hétvégét!

 • már 11
 • 74

  KG

  Zumbaaaa

  Sziasztok! 🙂 A mai napom a kimerülésről szólt, mindenféle értelemben. Tegnaptól kicsit betegnek éreztem magam, így néhány programot le is kellett mondanom, na meg ott volt ma a sulis márciusi műsor is, ami kellőképpen leszívta az energiámat, mégis este úgy éreztem, a zumba lesz az, ami helyre rak, éééés naná! Szeretem, ahogy tánc magával ragad, felszabadultan mozoghatok mindenféle korlát nélkül! Bár a mai órán elég sok régi szám volt, amit kevésbé ismerek, így néha még gondban voltam a koreográfiával, mégis a végére totál kifáradtam. Ilyenkor estére annyira felpörgök :), és persze nagyon jó érzés, hogy azzal a tudattal fekszem le, hogy tettem valamit a testemért. És hogy hol van ez a jó kis zumbaóra: a Goldance-ben! 😀 http://goldance.hu/

Támogatóim (17)

XY
XY
XY
HZ
SN
XY
XY
TO
XY
WPRA
TO
TO
XY
TO
XY
TO
HP