Dél Zsófia

Új élet(mód) a Bátrakkal

Már 1 éve kacérkodok a BENEFITness gondolatával. Ahányszor felmerült bennem elhessegettem vagy inkább jó mélyre elástam. Kicsi vagyok én ehhez, gondoltam. De továbbra is kerülgetett és rájöttem, hogy nem véletlenül. Életmódváltás. Hányszor nekiveselkedtem már. Aztán szépen csendben, észrevétlenül mindig elsikkadt. Mindig úgy, hogy csak én vegyem észre. A táborban látom és tapasztalom a gyerekek fejlődését, ahogy legyőzik a félelmüket és először kikacsintanak, majd kijönnek a burokból. Milyen kicsi vagyok én hozzájuk képest? Egy soha be nem tartott, váltott, fejezett életmódváltás az ő betegséggel való küzdelmükkel szemben. Szóval BENEFITness. Én ott vagyok és leszek velük a táborban, ők meg példájukkal itt lesznek velem az életmódváltásban. Inspirálnak, nem hagyják, hogy feladjam. Ha ők nem teszik én sem tehetem.
Az egyenlet 3 ismeretlenes. Azaz ismerős. 🙂 A táborozók, én, az életmódváltó és Ti is kedves támogatóim (alias szurkolótábor). No miattatok sem adhatom fel. Ha mellettem vagytok és támogatjátok az adománygyűjtésemet én cserébe kitartok és minden Bátor Tábor-os élményemről beszámolok nektek. Hátha ti is kedvet kaptok…akár ehhez, akár az önkéntességhez. Itt vagy bárhol, nem ez a fontos. Adni jó és kérni is jó célra. Mert a Bátor Tábor tényleg az.

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

150 250 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

34

%

30

%

27

%

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • máj 02
 • Futottam. Én.

  Tegnap jött az ötlet. Jó az idő, itt lakok a Duna mellett, már nem nagyon találtam a kifogásokat.

  Persze munkából hazafelé ráült a kisördög a bal vállamra, hogy ez nem olyan jó ötlet, de végül mégis elindultam. Útvonalam Dandár u. – Müpa – Bálna – Müpa. Haza már sétáltam. Nem tudok ide posztolni fenszi girbegurba útvonalat kilométerrel és fotóval (bár ez utóbbi eszem ágában sincs, mert vörös a fejem), mert egyáltalán nincsenek futós cuccaim, felszerelésem. Hé akinek erre van jó tippje: hova teszitek a kulcsotokat? 🙂 Én szorongattam..

  De most biztos azt mondod magadban..futott, naés? Mindenki fut. Pont erről van szó. Hogy én meg nem. Sosem voltunk jóban, nekem a Futás sosem volt jó barátom. Nem győzködött kedvesen, hogy menjek vele, inkább faképnél hagyott a TV előtt, vagy lesprintelt és soha nem kért a csokiból, mikor kínáltam. J Na ma azt mondtam neki, hogy kisapám én most kézen foglak és veled megyek. Eleinte furcsán méregetett és nem sokat segített, levegőnek nézett. Kb a Petőfi hídnál jártam, amikor eszembe jutott, hogy írok erről egy rövid bejegyzést. Hát ez úgy elvitte a gondolataimat, hogy a Bálnánál elfelejtettem megállni. Szidtam is magam, mikor erre rájöttem, mert akkor már nagyon kivoltam. Az utolsó pár száz méter szenvedős volt, de akkor azt éreztem, hogy a Futás fog kézen…és feltámadt a hátszél is. Isteni 🙂

  Pár dologra rájöttem:

  • messzi pontokat kell kinézni és fixálni (hogy ott majd pihenhetsz egyet), sosem közelit
  • érdemes teljesen máson gondolkozni
  • vagy a körülötted száguldó izmos futótársakból erőt meríteni 🙂

  Tisztában vagyok vele, hogy nem egy nagy ügy, de van kedvem legközelebb is menni és nekem ennyi kezdetnek elég.

 • már 28
 • Az első

  Üdv a blogon, üdv a BENEFITnessben!

  Végre elindult az életmódváltásom, amit nem ünnepelhettem volna szebben, mint egy dinamikus jóga gyakorlással. 🙂

  Tarts velem ebben az 1 évben, támogass szép szavakkal és adományokkal, hisz tudod, a lehető legjobb helyre kerül!

  Hamarosan jelentkezem.

  Zsófi

  Amúgy pöpec a rendszer, király az edzésnapló, szigorú az étrend és szuper a társaság! Ha kedvet kaptál most újra jelentkezési időszak van, én csak ajánlani tudom.

  Zsírégetően szép álmokat!

   

Támogatóim (59)

XY
XY
XY
OG
XY
SE
XY
FA
SR
LJ
OG
IL
XY
XY
SE
SE
SR
LJ
OG
XY
XY
SE
SR
OG
XY
SE
XY
SR
OG
XY
XY
SR
OG
XY
SE
XY
SE
SR
XY
SE
XY
SR
OG
XY
XY
SR
OG
XY
SR
OG
SR
OG
XY
SR
XY
SR