Dr. Szathmáry Beáta

Dobj egy kilót! :)

Orvosként tisztában vagyok azzal, hogy a plusz kilók veszélyeket rejtenek magukban, ezért régóta próbálkozom ledobni őket. Ugyanakkor azt is tudom, hogy van ennél a világon sokak számára sokkal nagyobb probléma is. Ezért döntöttem úgy, hogy lehetőségeimhez mérten, “dobok” egy-két kilót a Bátor Tábor céljára, ahol súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak nyújtanak sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz, mindezt ingyen. Arcommal, nevemmel kampányolok tehát azért, hogy Te is “dobj egy-két kilót”, amennyit megengedhetsz magadnak, vagyis bármilyen kis összeggel támogasd ezt a nagyszerű célt. Mindenkinek van vagy gyermeke, vagy unokája, vagy rokongyermeke a családban, aranyos szomszéd, ismerős gyerek, aki sajnos bármikor beteg lehet, ezt senki nem tudhatja előre. Ez a tábor rengeteget jelent a gyerekek lelkiállapotának és ezen keresztül a fizikai állapotának is. Ha van magasztos cél, amiért érdemes egy kicsit zsebbe nyúlni, hát ez az!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

64 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

76

KG

74

KG

65

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • aug 19
 • 74

  KG

  Lazítás

  Most egy hetes lazítás következik, na nem a benefitness-ben, hanem a munkában. Sok-sok biciklizést, sétát, úszást, frizbizést, és mindehhez könnyű étkezéseket tervezek. Közben hátha tovább kúsznak lefele a kilók 🙂

  Szóval bár egy darabig nem jelentkezek, a háttérben továbbra is dolgozom a célért 🙂

 • aug 14
 • 74

  KG

  Túra a Bátrakért

  Túrázás 14.0 km 06:25:00 1591 kCal

  Adódott némi technikai malőr, például, hogy több klasszul megírt hosszú bejegyzésem szőrén-szálán eltűnt. Röviden arról volt szó, hogy túráztunk egy nagyot a Bükkben a férjemmel, ami azért nagy szó részemről, mert nem vagyok kimondottan az a “vadon gyermeke” típus. De a Bátrakra gondoltam, nekik ajánlottam e túrát és így én is mindjárt bátrabb lettem, belevágtam és végül is tetszett, Bánkút környékén nagyon sok szép helyet láttam, és hát a 14 km-es táv se volt semmi így a nulláról. Ami meglepő, hogy a másnapi lagzin még tudtam táncolni :)))

   

  bt1bt2
 • jún 17
 • 75

  KG

  1. hét

  Túl az első héten, egy csomó dologhoz másképp állok hozzá, mint eddig. Kifejezetten éhezem az egészséges ételekre, jó barna kenyérre, salátákra, gyümölcsökre, még a joghurtra is, pedig eddig nem voltam annyira oda érte. Számomra ez pozitívum. Mint ahogyan az is, hogy már nem annyira csábít egy-egy csokis jószág, mert ha ránézek beugrik az is, hogy “de mennyi kalória van benne” és így már nem is tűnik olyan jó ötletnek.

  Ami az edzéseket illeti, próbálkozom, úszni a héten nem tudtam elmenni, de gyalogoltam és bicikliztem helyette, hétvégére pedig ugrálókötelezést tervezek (meg kerti munkát, szerintem az is égeti majd a kalóriákat :) ).

  Úgy gondoltam a jövőben kéthetente vagy talán havonta mérlegelek majd, elsősorban úgyis a közérzetemen és ruháimon szeretném látni a változást.

  Elindultam az úton, és ha a boldog gyerkőc-fejekre gondolok, úgy hiszem, jól tettem.

 • jún 12
 • 76

  KG

  Minden kezdet nehéz

  Nagyon sok gondolkozás, és önmagammal való megbékélés kellett ahhoz, hogy ezt a programot el tudjam indítani, de most itt vagyok, vettem egy nagy levegőt, és ma belevágok. Szerencsére a családom maximálisan támogat, ezúton is köszönöm nekik!

  Kicsit olyan érzésem van, hogy egyelőre csak magammal kommunikálok, de remélem hamarosan egyre többen észreveszik majd, hogy mennyire jó lehetőség ez egyszerre több ember támogatására – engem lelkileg, a gyerekeket pedig kézzel foghatóan segíteni.

  Sajnos a profiloldalamon valami miatt nem jelennek meg az adataim, de álljon itt bizonyítékul: vagyok 76 kg, egyelőre nem vagyunk túl jó barátságban én és a sport, vállalom, hogy imádok főzni és szeretem az étcsokit valamint a gumicukrot, de szerencsére a brokkolit, spárgát, padlizsánt, cukkinit, és megannyi más zöldséget is, úgyhogy már előre várom, amikor ezeknek igazán szezonja lesz 🙂 A sportolással is csak megbarátkozunk valahogy, kifejezetten szeretek például biciklizni, úgyhogy nemrég be is szereztem egy szuper bringát, és amikor tekerek, úgy vigyorgok, mint egy felszabadult kisgyerek játék közben :)))

  Ma csak ennyire futotta az energiámból, ügyeletes voltam, s a 12 óra alatt eleget rohangáltam, gyaloglásból ma biztosan megvolt a napi pensum (egyéb edzésre ma képtelen vagyok).

  Holnap új hét, mindent beleadok!

   

   

Támogatóim (46)

DSB
MAG
XY
DHKZ
DBD
SZ
DSB
XY
GKT
HKZ
SZ
SB
DHKZ
DBD
DSB
SZ
DSB
DHKZ
DBD
DHKZ
SZ
DBD
DSB
DBD
DSB
DHKZ
DBD
SZ
SZ
DHKZ
DBD
DSB
SZ
DHKZ
DBD
DSB
SZ
DHKZ
DSB
DHKZ
DSB
DHKZ
DSB
DHKZ
DSB
DSB