Ecsedi Csilla

,,Legyél Te a szivárvány valaki esőfelhőjében!”

Sziasztok! Évek óta tervezem ,hogy áttérek egy egészségesebb életformára, mert lenne mit leadnom. 🙂 De sajnos , mindig csak a tervezésig jutottam, mert persze mindig jöttek a kifogások, hogy most épp miért NE vágjak bele.. Jön a karácsony, ott a sok finomság, konkrétan három nap zabálás…Itt egy szülinap ,hol a torta?…Hopp a húsvét jöhet a sonka, torma, kalács…..:)
De most nincs több kifogás , jöhet a támogatás! Megtaláltam, a számomra legjobb motivációt : az életmódváltásommal a Bátor Tábort támogatom, ahol a beteg gyerekek újra gondtalanok lehetnek!
Tarts velem , Adományozz, Szurkolj, Üzenj,Táncolj az esőben ! 😉

Támogasd adományoddal a Bátor Tábort , mert a gyerekek mosolya mindent megér! 😉

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

8 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

81

KG

79

KG

69

KG

Adománygyűjtési cél:

240 000 HUF

 • jul 21
 • 79

  KG

  Túllépve Önmagamon a Bátrakért ;)

  Sziasztok!

  Jelenleg a nyári időszakban sajnos a tornaidőpontjait nem igen sikerült összeegyeztetnem a saját időmmel ezért tegnap este elkezdtem futni, pontosabban kezdtünk mert jött velem a családom is azzal a jelszóval,hogy ezt látniuk kell ! 🙂 Na már most azt rólam tudni kell, hogyha azon múlik elkések-e munkából,hogy 10 métert fussak a busz után, akkor sem! Most mégis futásra adtam a fejem, na jó egyenlőre inkább kocogásnak nevezném , de hát valahol el kell kezdeni! 🙂 Így elsőre 1,5 km-t sikerült megtennem, ami nyílván nem nagy táv , de nekem ez valami csúcs 🙂   Én mindig azt mondtam,hogy bármit sportolok, de futni biztos nem fogok! Így 35 évesen ezen is túlléptem és remélem pár nap múlva már jóval nagyobb távval büszkélkedhetek!

  Szurkoljatok! 😉

   

   

 • jul 12
 • 79

  KG

  Egy hónappal később..

  Sziasztok!

  Sajnos nagyon régen jelentkeztem ami nem jelenti azt,hogy fel is adtam , de a blogolást mostanában nem erőltettem. Ami elég nagy hiba!  Igyekszem mozogni ,sajnos a nyári időszakban tornára eljutni még nem sikerült , de a kerékpár és némi otthoni torna hozott némi súlycsökkenést :)

  Indulj holnap Te is kerékpárral munkába ! :)

 • jún 08
 • 81

  KG

  A kezdet …

  A mai napon is sikerült magam “elvonszolnom” tornára ( 1-2 hónapja kezdtem).  Na és persze élveztem ,hála Mercinek, ezúton is köszönöm! Na meg a létrát és a tánc elemeket is 😀 Itt még gyorsan megemlíteném a Vivit és a Nikit akiknek az óráit szintén nagyon szoktam élvezni , még ha néha szívem szerint négykézláb másznék is ki az öltözőbe 😀

  Sajnos az utóbbi években nagyon ritkán szántam rá magam mozgásra ,aminek látszik is az eredménye,  pedig szeretek sportolni. Leginkább úszni, röplabdázni,  kerékpározni…hm… jövő héttől biciklivel kellene mennem munkába…….. Márciusban 2-3 alkalommal kipróbáltuk barátnőmmel , most ideje a próbát napi szintre emelni!  Nehéz lesz az átállás a mozgásszegény életmód és a csupa egészségtelen étel után, de megéri! Lefogyok, egészségesebb leszek a krónikus beteg gyerekek pedig különleges élményekkel gazdagodnak ami a gyógyulásukat is elősegíti !Légy részese a változásnak!

  Megkezdődött a változás, jön már a támogatás? 😉

   

   

Támogatóim (8)

GR
MR
GR
GR
GR
GR
GR
GR