Farkas Zsuzsa

Sose nézz hátra, mert nem arra tartasz!!!

2015 .06.15. Ez az a nap mikor megváltozott az életem. Miért? Mert elvesztettem az egyik legnagyobb kincsemet, a 17 éves lányomat, aki akkut myleoid leukémiás volt. S ,hogy mi tart itt? A másik legnagyobb kincsem a 16 éves fiam. Akinek velem együtt sajnos volt szerencséje megismerni a Bátor tábor Lélekmadár táborát, s aki velem együtt szívébe zárta ezt az önzetlen, csupaszív, “egész életemben ezt kerestem” nyugalom szigetét. És igen felcsúsztak a kilók, még halmozottabban ,míg a kórházban voltunk 8 hónapot. Aztán mikor elhatároztam, hogy megszabadulok tőlük, arra gondoltam, miért is ne használjam ezt fel úgy ,hogy közben pénzt gyűjtök a Bátor tábor részére.Szeretném ha sok-sok beteg kisgyerek , ha sok gyermeküket elvesztett család kaphatna lehetőséget arra, hogy “smileisland”-on felfedezzék a csodát és meglássák a napsugarat! A kitűzött cél:300000 Ft, és 30 kg mínusz. Remélem minél többen segítenek, majd e cél elérésében! Előre is köszönöm nektek, hatalmas ölelés…:-)

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

25 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

95

KG

80

KG

57

KG

Adománygyűjtési cél:

300 000 HUF

 • jul 02
 • 80

  KG

  Bizsergés

  Atya ég! Tényleg 2 hete nem adtam magamról semmi jelet? Na de most itt vagyok, és örömmel jelenthetem, hogy elértem a 80kg-ot!!!!  ???? S,hogy mi történt a két hétben? A kocsit kezdem kiiktatni az életemből. A munkába is  bicóval járok. És ez annyira felemelő érzés tud lenni…Volt egy nap, amikor muszáj volt autóba ülnöm. Egész nap úgy éreztem magam mint egy alkesz, aki nem ihat…Aztán hazaértem, és tekertem egy hatalmasat… Imádok bicózni. És most, hogy nyár van sokkal könnyebb az étkezésen is változtatni. A pékáru szinte teljesen kiiktatásra került az étkezésemből Az édesség is igen ritka vendég, na jó néha megengedek magamnak egy fagyit, de mást nem is kívánok… ja, de…☺ Tegnap este zárásnál, megláttam a kollégámnál egy fánkot. Egész délután azt szerettem volna enni….Krisz igen kedvesen felajánlotta, hogy megehetem, de  én sikeresen ellenálltam a kísértésnek, és felpörgetve magam hazatekertem turbo fokozatban…Összefoglalva : Nyár van, bizsereg a vérem, hajtanám magam, hogy még több sport, az étkezés is változik, jó úton haladok. ☺

 • jún 19
 • 83

  KG

  Anya-fia sportnap

  Végre ez is eljött. Vizsgaidőszak vége, szabadnap, nyár. Mit is csináljon ilyenkor az ember, főleg akkor ha szülei pont a Balatonhoz utaznak, ha a gyereknek van egy szuper bringája, és csak halkan súgom,hogy neki is kéne egy jó pár kilót leadnia? Pattanjunk fel a járgányokra, aztán tekerjünk egyet a Balcsinál… Sajnos Székesfehérvár és Balaton között nincs kiépített kerékpárút, pedig akkor elkerülhető lett volna az a kis plusz idegtépődés, hogy Szabadbattyánban megálló vonatunk, (mely a dízelmozdonyra várt, ami akkor még Kelenföldön rostokolt) vajon miként, és főleg mikorra juttat el minket Balatonfüredre. A részletekbe most nem mennék bele, a lényeg,hogy egy órás késéssel megérkeztünk, s belevágtunk életünk első Balatoni kerékpáros túrájába. Azt kérditek milyen volt? A táj csodás, a kerékpárút már hagy maga után némi kivetnivalót. De a lényeg: A kiírt szakaszt megcsináltuk. ( Na jó, a Bkenesei szakasznál toltuk a bringát, de ez sztem így elsőre pont belefér. ) Szóval a napi tekerésünk összesítve 65km!!!!

  Jók voltunk kisfiam! Készülünk a teljes Balatoni körre ????

   

   

   

   

  IMG_20160618_181212-1-1
 • jún 14
 • 87

  KG

  Változás szele

  Bár nem így terveztem a mai napomat, mégis sokáig dolgoztam. Nem volt erőm hazajönni. Igen, éjjel lesz egy éve, hogy az én picurkám elment. Aztán mégiscsak hazavánszoroltam testemet, leültem benyomtam két pici tortillát, (bár tudom, kedves kolléganőm, nevezzük csak Klaunak, most rám szólt volna:”Zsuzsika, így nem lesz meg a 30 kg mínusz!!!!!!!” És igaza van, de néha jó egy kicsit elcsábulni, egy kicsit bűnbe esni….ja, amíg jól esik. De meg kell állapítanom, hogy nem is esett jól. Szóval kaja után ledöltem az ágyra, és azon kattogott az agyam, hogy ez így nem jó. Majd felugrottam, és “Elviszem a kutyát!!!” felkiálltással, cipőt húztam. Nagy örömömre pici fiam (a 16 éves ????) is csatlakozott, így kerékpárra ültünk, és hajrá. Namár most, nem tudom mennyire ismeritek a huskykat, de ez a fél éves kutya, egy Állat!!!!. Még életemben nem tekertem így a cangámat…???? Imádtam! És most, hogy hazaértünk, kaptam az üzenetet, hogy már vannak az új tagoknál is támogatók. Rápillantottam, és a lélegzetem is elállt….. Ha ezt tudom, nem bűnözök… Szóval nagyon szépen köszönöm nektek, akik már eddig támogattatok, és azoknak is akik ezután fognak. Tudjátok, 3000000 ft a Bátor Tábornak, -30 kg nekem ????

 • jún 12
 • 87

  KG

  Döbbenet

  A tegnapi napomat futással szerettem volna indítani, de vannak események, melyek felborítanak minden tervet. Így szomorúan indultam délre munkába. De mielőtt kitettem volna a lábam az ajtón jött valami megmagyarázhatatlan sugallat. Erre visszafordultam és kezembe vettem lépésszámlálómat. Örömömre hatalmas érdeklődés övezte kollégáim körében (gyorsan kölcsön is kérték már ????). Nos, cipőre fel, majd hajrá. Este 21-ig viseltem a számlálót, és nem mondhatom, hogy pörgős délután volt. Azonban, mikor megláttam a kijelzőt, jött a döbbenet. 27488 lépést tettem meg!!! Számolgattam, ez több mint 15 km. Ha ez most valós adat, márpedig a számláló nem hazudik, már értem, miként sikerült, egy pár éve lefutnom a 10km-t…???? Kiváncsi vagyok, holnap hol áll meg a számláló..????

 • jún 08
 • 87

  KG

  Kezdet

  Ma végre eljutottam odáig, hogy elküldtem az orvosi igazolásomat. Remélem minden oké, és indulhat a buli. Mert őszintén szólva ,egy kicsit lemaradtam. De sebaj, ez most így jött össze, a lényeg: GO!!!! 🙂

Támogatóim (6)

GO
KB
RR
KD
GI
NN