Hajnal Bence

BTerv – Bence nagy fogyása

Már régóta szeretnék megszabadulni a felesleges kilóimtól. Most úgy éreztem, végre itt az ideje, hogy csatlakozzam egy ilyen komoly életmódváltó programhoz. Az áhított testsúly elérése mellett az is motivál, hogy közben segíthetek a Bátor Tábor táborozóinak.

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

73 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

123

KG

100

KG

100

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • okt 10
 • 100

  KG

  Érkezés a (köztes) célhoz

  Sziasztok sziasztok! Ismét jelentkezem. 🙂

  Bár egy ideje nem hallattam a virtuális hangom, azért a háttérben továbbra is dolgoztam a kitűzött célom eléréséért – hol több, hol kevesebb sikerrel. Voltak nehezebb napok, voltak könnyebbek, de hát kinek nincsenek? Így ezeket nem is részletezném.

  Azt viszont igen, hogy miért is vágtam bele ezen bejegyzés megírásába: mint azt a sokak által talán már GPS-ekből hallott cím is sugallja, elég jelentős apropója van – ahogy azt a jobb felső sarokból is láthatjátok, végre sikerült elérnem az áhított -23 kg-ot. Ezzel kapcsolatban nem tudom eléggé megköszönni mindenkinek a szóbeli vagy akár anyagi támogatását, mind-mind rengeteget számítottak-számítanak, és rengeteg erőt tudnak adni, ha az ember egyébként elgyengülne.

  És ha már itt tartunk, szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az életmódváltó programom még nem ért véget – én is tovább folytatom a munkát, hogy további felesleges kilóktól szabaduljak meg, és nektek is van még lehetőségetek engem, illetve rajtam keresztül a Bátor Tábort támogatni, hogy továbbra is sok, krónikus betegségben szenvedő gyermek élhesse át, milyen Csodaországban eltölteni egy hetet, milyen megfeledkezni a betegségről, milyen önfeledten játszani másokkal, milyen az, amikor az embert feltétel nélkül fogadják el olyannak, amilyen.

  A Tábornak a legkisebb összegek is számítanak, így akár egy-egy olyan dolog árával is támogathatod a tábort, amiről én is lemondtam az elmúlt hónapokban – hidd el, egy zacskó chips, egy tábla csoki ára is nagy segítség, és azt is hidd el, hogy ezekről nem is olyan nehéz lemondani, mint gondolnád! 🙂

  Egy szó mint száz, hatalmas öröm, hogy elértem a kitűzött célt, de a munka nem áll meg, a következő hónapokban is tegyünk együtt a Bátor Táborért! 🙂

  100
 • jún 29
 • 103

  KG

  Color Run

  Sziasztok, sziasztok, ismét jelentkezem! 🙂

  Sajnos az elmúlt hetekben kissé zsúfolt lett a programom, így nem tudtam olyan gyakran hírt adni magamról, mint szerettem volna, de jelentem: vége a vizsgaidőszaknak, és végre rengeteg szabadidőm lesz (na jó, ez nem teljesen igaz, de valamivel több mint eddig).

  Bár nem hallottatok rólam, de azért sok dolog történt velem. Ezek közül a mostani bejegyzésben egyet szeretnék kicsit hosszabban is elmesélni: részt vettem életem első futós rendezvényén, a Color Runon. Aki nem ismerné, a dolog lényege, hogy az ember a saját kis tempójában lefut/lekocog/lesétál 5 km-t, közben időnként rendesen megszórják színes porral, így a végére rendesen leizzad, de még színes is 🙂 Jó mókának hangzik, ugye? Az is! 🙂

  Szóval, volt ez az 5 km – megmondom őszintén, korábban már említett okok miatt mostanában nem nagyon teljesítettem hasonló távot (időnként még sétálva sem). Így aztán kisebb fenntartásokkal néztem a dolog elé – szerencsére csak 1 napom volt agyalni a dolgon, hirtelen jött a nővéremtől az ötlet, hogy tartsak vele 🙂

  Nem szaporítom sokáig a szót, meglepően jól ment a dolog – sikerült egy huzamban lekocognom az 5 km-t, 31 perc alatt, és ha emiatt még nem lettem volna megelégedve magammal, jelentős mennyiségű színt is sikerült begyűjtenem, így aztán teljes volt az öröm 🙂

  Ha ez még nem lett volna elég, hogy még egészségesebbé tegyük a napomat, nővérem feldobta az ötletet, hogy menjünk el a Vegan Food Festre. Itt ettem egy vegán gyros tálat – ami egyébként meglepően jó volt.

  Összességében Benefitnesses szempontból tökéletes napot zártam (és szerencsére a soron következő vizsgám is sikerült, így minden szempontból jól jöttem ki a dologból).

  U.i.: Mielőtt elfelejtem, újabb mérföldkőhöz ért a programom: elértem a -20 kg-ot (még leírni is hihetetlen). Rohamosan közeledem a kitűzött célom felé – nincs megállás, lustulás, határ a csillagos ég 🙂

  13461166_10205882494612561_615747064_o13493176_10205882480452207_2067070887_o13563509_10205953104857773_218969361_n
 • máj 05
 • 108

  KG

  15….. -15!

  Bizony, hosszú kimaradás után újra blogbejegyzést írok.
  Mostanában nem igazán volt időm erre, amit nagyon sajnálok – valójában most sem lenne, azonban kaptam egy kis ihletet ma reggel, így nem tudtam visszafogni magam 🙂
  Bár nem jelentkeztem be, a háttérben továbbra is dolgoztam a célom elérése érdekében, aminek meg is lett az eredménye, éppen emiatt írok most:
  Ma reggel felkelve (miután tudatosult, hogy a reggeli előadás helyett csak álmodtam az egyetemmel) felmerült bennem az érzés, hogy bizony mérlegre kellene állni, megnézni, hogy hol is tartok. Még mielőtt a felkelésre rászántam volna magam, ránéztem a telefonomra, hátha hiányoztam valakinek amíg az igazak álmát aludtam.
  Hiányozni nem hiányoztam – vagy legalábbis senki nem öntötte üzenetbe az érzést – viszont rápillantottam a facebook által elsőként kihozott bejegyzésre: egy képen hatalmas szám: 15. (Hogy milyen is lehetett ez a kép? – A bejegyzés végén megnézheted magad is! 🙂 ) Ennyi éves idén a Bátor Tábor, ennyi ideje szépítik meg rengeteg gyermek nyarát, és talán annál többet is. Eszembe jutott a hétvégi Tavaszi Évközi Program, az ott látott boldog arcok, és arra jutottam, hogy biztosan többet is megszépítünk egy nyárnál. Talán egy egész életet varázsolhatunk szebbé
  Miután ez átfutott az agyamon, az is bevillant, hogy az előbb még mérlegre szerettem volna állni. Erről pedig az ugrott be, hogy milyen jó lenne már -15 kg-nál tartani.
  Ezzel a lendülettel pattantam – vagy talán inkább másztam – ki az ágyamból. Elővettem a mérleget, és 110-111 kg körüli reményekkel rá is álltam.
  Félve néztem le, de legnagyobb megelepetésemre a mérleg érezhette 108 kg-os álmaimat – pont 108 kg-ot mutatott. Igen, 108 kg-ot, vagyis pont 15 kg-mal kevesebbet, mint amikor csatlakoztam a programhoz.
  Úgy éreztem, ezt muszáj megosztanom veletek. A Tábor 15. születésnapjára ajánlanám fel ezt a bizonyos tömeget, éppen minden évre jut egy. 🙂
  Ezután igyekszem sűrűbben jelentkezni, Ti pedig addig se felejtsétek el támogatni a programomat, és vele a Bátor Tábort, hogy még legalább 15 évig ajándékozhassa meg felejthetetlen élményekkel a legbátrabbakat! 🙂
  U.i.: Ha már elértél ide a képhez, egy másik lehetőséget is mondok, amivel támogathatod az alapítványt: Ha még nem tetted, ajánld fel adód 1%-át a Bátor Tábor számára. A szükséges adószámot a képen találod. Neked nem kerül semmibe, nekik nagyon sokat jelent! 🙂

  13096017_10154190955344939_5588394159159977632_n-2
 • már 21
 • 114

  KG

  Első erdei futás

  Végre itt a tavasz! Süt a nap, kellemes a hőmérséklet (és nem elhanyagolható módon most még az egyetemen is szünet van), hát mit tehetne ilyenkor az ember: el kell menni futni! Ma délelőtt én is így tettem, a futásom helyéül pedig nem is választhattam volna jobb területet – a szombathelyi Parkerdőben jártam. Melegen sütött a nap, volt vagy 12°C, ami kimondottam jól esett, és a kitaposott ösvényeken még a bokám sem akart rossz irányba forogni. Amire viszont nem is számítottam, de talán a kint töltött idő legnagyobb élménye volt: rengeteg madárral találkoztam. Miután lekocogtam az előre elhatározott időmet, visszamentem még kicsit sétálni, ezalatt a rövid idő alatt a következőket számoltam meg, a teljesség igénye nélkül:
  3 énekes rigó
  15-20 kékcinege
  4 nagy fakopáncs
  1 erdei pinty

  Nagyon szép volt maga az erdő is, és a madarak is, viszont mivel nemhogy fényképezőt nem vittem magammal, de a telefonom is otthon maradt, ezért sajnos nem tudtam megörökíteni nektek. Így viszont a feladat mindenkinek adott: menjetek kirándulni, sétálni a természetbe, barangoljatok egy kicsit egy szép erdőben, élvezzétek ti is a tavaszt!

  Addig is, egy kis ízelítőnek egy néhány évvel ezelőtt készült fényképemet megosztom veletek, melyen egy énekes rigó látható.

  171980_3737973258940_1452375130_o
 • már 10
 • 117

  KG

  Első bejegyzés

  Sziasztok kedves Támogatók, Jövőbeli Támogatók, Lélekben Támogatók, és mindenki!

  Amint azt a bemutatkozásomban is olvashatjátok, Nagy tervekkel vágok neki a programnak. Erről talán nem is érdemes többet mondani, ami viszont talán még kifejtésre vár: miért is vágtam bele a programba?

  Természetes volt belső motivációm is, ki ne akarna a felesleges kilóitól megszabadulni? Ám ez eddig is adott volt, mégsem tettem érte eleget.

  Most viszont adódott egy lehetőség, mellyel sokkal nagyobb célért küzdhetek: az életmódváltásommal a Bátor Tábornak gyűjthetek – ami persze nagyrészt rajtatok múlik, én a diétázást, mozgást, kitartást adom a dologhoz.

  Akik ismernek tudják, akik nem, most megtudják, hogy ugyan még csak egyszer voltam önkéntesként a Bátor Táborban, de elsőre elvarázsolt. A cimbik kedvesek, barátságosak, nagyon jó közösséget alkotnak, és mindent megtesznek azért, hogy a táborba érkező gyermekek felfedezhessék önmagukat, azt, hogy bármire képesek lehetnek , ha hisznek magukban. Hihetetlen erőt és jókedvet is ad, amikor az ember a gyerekeket nevetni, önfeledten szórakozni látja, esetleg mikor egy esti beszélgetés során elhangzó gondolatokból kiderül, hogy életük talán legnagyobb élményét élik át, és ebben nekünk, cimbiknek is nagy részünk van.

  Most ezt az érzést részben Te is átélheted: Támogasd a programom, és segíts adományoddal a Bátor Tábornak, hogy még sok gyermeket vidíthassunk fel, és tölthessünk fel élményekkel, barátságokkal, önbizalommal.

  Ami a táborban történik: CSODA. Szeretnél Te is a csoda részese lenni, és érezni, hogy közöd van hozzá? Segíts bármekkora összeggel, kis adomány nincs, havonta akár 1000 forinttal is rengeteget segíthetsz, hiszen tudod: sok kicsi sokra megy. 🙂

  Fogadd örökbe egy kilómat, vagy akár csak pár dekát, cserébe megígérem, hogy rendszeresen tájékoztatlak a programom alakulásáról.

Támogatóim (40)

BL
BT
XY
HJ
HC
HA
KJ
KJ
KPM
SM
KJ
SC
KLM
KLM
KJ
TT
KJ
KJ
TT
KPM
TT
KJ
KJ
TT
XY
BBM
SE
KJ
KPM
TT
KL
KJ
TT
KJ
KPM
TT
TT
KJ
KJ
XY