Juhasz Anita

Minden utazás egy BÁTOR lépéssel kezdődik!

Sziasztok!

Anita vagyok, hosszú évek óta rendszertelenül étkeztem és csak időszakosan sportoltam. Immár több mint 2éve Angliában élek, ahol sokat javítottam az életmódomon, új szerelmem lett, a futás. Szépen lassan felépítve, elértem, hogy 15km-ert le tudtam futni megállás nélkül (nekem ez nagyon nagy dolog volt, hiszen előtte évekig nem sportoltam semmit). Decemberben viszont jött egy sérülés, aminek következtében 4hónapig nem tudtam futni.
Amikor rátaláltam a Benefitness-re, elhatároztam, hogy végre következetesen és kitartóan életmódot váltok, leadok a súlyomból és újra futni fogok. A legnagyobb motiváció, hogy ezzel segíthetek. Segíthetek mosolyt csalni gyermekek arcára.
Hiszem, hogy együtt könnyebb!
Adományoddal a Bátrakat támogatod, akik esélyt kapnak arra, hogy élményeket gyűjtsenek és önfeledten mosolyogjanak!
Kérlek támogass engem, minket ebben az 1éves nagy utazásban!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

0 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

84

KG

84

KG

74

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • jún 03
 • 84

  KG

  Az első hét…

  Túl vagyok az első, ám nem túl sikeres héten… Most szembesültem azzal, hogy mennyire nehéz több éves berögzült rutinokat és napirendet megváltoztatni. A Benefitness programhoz csatlakozásomat megelőzően (pontosan egy héttel) költöztem el Anglián belül egy másik városba. Új város, új munka, új élet és egy fantasztikus életmódváltó program ? Nagy a kihívás, de az erő és az akarat is az!

  Így az első héten a legnagyobb gondot az edzés- étkezés (a megfelelő időben és minőségben) és a munka összehangolása okozta. Az előző munkahelyem ugyanis azonos helyen volt a „szállásommal”, így mindig konyha közelben voltam (ennek persze volt hátránya is?) A beosztásom délelőttös, délutános illetve 12órás műszakokra módosult… Ezen bőven van mit dolgoznom, de úgy érzem legalább elindultam a jó úton. Minden változást a felismerés ténye előzi meg és néha (számomra legalábbis) ez a legnehezebb lépés. Így a héten megvizsgáltam mit és hogyan kell ahhoz alakítanom, hogy a lehető legjobbat tudjam kihozni a napi rutinomból. Következő héten ez már nem lehet kifogás ?

   

Támogatóim (0)