Kardos Edit

A Bátrakért mindent!

Sziasztok! A nevem Kardos Edit Gyöngyi 30 éves vagyok két kislány anyukája. Második terhességem után szaladtak fel rám a kilók. Érlelődött bennem hogyan és mit tehetnék. Ekkor találtunk egymásra ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Van célom. Van kikért. Nem csak magamért vágtam bele ebbe a programba, hanem azokért, akik bátran viselik a mindennapi harcokat. Így szeretném a segítségeddel megmutatni nekik nem hiába küzdenek!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

0 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

103

KG

93

KG

85

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • jul 10
 • 93

  KG

  Meleg van

  Annak ellenére, hogy itt a nyár és iszonyatosan meleg van nem állok meg. Szépen fokozatosan mindent elérek. A súlyom most nem változott csak a közérzetem. Jobb lett. Attól függetlenül, hogy nagyon meleg van továbbra is kerékpározom.  Rendületlenül és töretlenül. Egy hét alatt annyit tekertem városon belül, hogy simán eltekerhettem volna Budapestig is. 🙂 Büszke vagyok magamra és remélem te, aki ezt olvasod te is büszke leszel rám.

  Legnagyobb támogatóm a férjem. Ő mellettem áll a nehéz napokon is. A gyerekeim is erőt adnak, nem is keveset. Szépen az étkezést is megreformáltuk. Egészségesebben eszünk. Persze azért néha egy kis nasi elfér. 🙂

  Folytatom a kerékpározást, egyre fittebbnek érzem magam, még ha ez a súlyomon most nem látszik. Az nem minden. A közérzet is fontos. Mert ha jobb a közérzete az embernek több kedve van csinálni, mert érzi, hogy történik valami.

 • jún 28
 • 93

  KG

  Egy újabb hónap eltelt

  Az elmúlt időszakban habár nem jelentkeztem, de elég aktív voltam. Tornáztam és kerékpároztam. Leváltottam a tömegközlekedést egy élvezhetőbb sportra. Régen, már 2 éve nem kerékpároztam. Így elhatároztam újra kezdem. Mivel eddig is tornáztam, így nem volt olyan erős az újrakezdés. Szépen fokozatosan emelem a terhelést. De büszke vagyok magamra, mert a héten már mindenhova kerékpárral mentem. Még a nagy bevásárlásomat is azzal intéztem. Rájöttem, hogy ez hiányzott az életemből nagyon. Korábban a kisebbik lányom születése előtt is sokat tekertem. Hálát adok az Istennek, hogy van egy férjem aki mindenben támogat. Minden nap böngészi az internetet, hogy találjon olyan ételeket amik egészségesek, diétásak, laktatóak egyszerre és persze nem utolsó sorban a nagyobbik lányom is megegye. Mert persze nem válogat… 🙂 A kilóim szépen lassan fogyogatnak. Az első hirtelen fogyás óta csak apránként, de annál biztosabban olvadnak lefelé. És hogy hol tartok most?

  93kg

  Én folytatom a harcomat a kilókkal, ahogy a bátor tábor kis lakói is teszik a betegségeikkel. Segítsünk nekik együtt.

 • máj 31
 • 95

  KG

  Első eredményem

 • 103

  KG

  Első hét

  Az első héten az étkezésé volt a hangsúly. Megtanultam miből mennyit egyek. Bevallom eddig össze vissza ettem. Bármit bármikor. Szerencsémre a családom és a barátaim támogatnak mindenben.  Most elkezdtem az edzést is. Túl vagyok az első edzésen. Aki ismer tudja milyen vagyok. Soha nem adom fel. Hát elég régen tornáztam már, így kijelenthetem, hogy az első edzésen szó szerint vért izzadtam. Nem csak azért mert dög meleg volt. Hanem hosszú ideje ez volt az első komoly megmozdulásom. Meg is van az eredménye. Érzem, hogy valahol a plusz réteg alatt van egy réteg izom. Izom ami kitörni vágyik a zsírpárnák alól. Elég elszánt vagyok, hogy folytassam kitartóbban és keményebben. Az elején vagyok az évnek, de már most tudom, érzem, hogy lesz belőlem fitt mami!

  Bátor vagyok, mert mások bátrabbak!

 • máj 24
 • 103

  KG

  Kezdés!

  Nagy lelkesedéssel vágok bele blogomba. Először írok ilyesmit és először segíthetek másoknak. Jelenleg 103kg vagyok. Második lányom után észrevétlenül másztak fel a kilók. Nemrég megálltam a tükör előtt. Nem szoktam, talán most sem kellett volna… De megálltam és megláttam magam teljes valómban. Láttam, hogy lányos alakom a múlté és valahol ott legbelül rejtőzik egy vékonyabb én. Na őt keresem. Közben pedig vannak mások, akik segítségre és támogatásra várnak.

  Miattuk vagyok itt elsősorban mert ők bátrak!

  Én én is bátor akarok lenni.

Támogatóim (0)