Keisz Viktória

Nincs több kifogás!

Kifogáskeresésben mindig jó voltam.:) Ez az egy kis csoki nem számít, mégse megyek ma bicajjal dolgozni, kihagyom a sportot, mert dolgozni kell, mert fáradt vagyok, és a többi… Egy ideig persze lehet ezt büntetlenül csinálni, de most már eljött a nap, amikor itt-ott fáj, nehezebb fölmenni gyalog a sokadik emeletre, és nem bírom a tempót a gyerekeimmel. Szóval, muszáj változtatni. Én megérdemlek egy egészségesen működő testet, a gyerekeim meg egy fitt, példamutató anyukát.:)

És miért nem fogok most kifogások mögé bújni? Tarts velem ebben az egy évben, figyeld, hogyan változom, biztass és támogass! Adományoddal a Bátrakat támogatod, akik így esélyt kapnak arra, hogy élményeket gyűjtsenek és újra csak gyerekek lehessenek.

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

169 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

150

ÓRA

120

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • már 23
 • Köszönöm!:)

  “nekem muszáj volt
  megtanulnom röpülni:
  futni nem tudok”

   

  Valahogy így érzem most magam. Jó is (látom már a végét), rossz is (még a busz után sem tudok futni), de legalább lelassultam.

  Köszönöm, hogy velem voltatok ebben az évben, és támogattátok a kampányom!

  20180313_174649-1
 • feb 11
 • Újratervezés

  A Karácsony egy nem várt ajándékot is hozott, egy térdficam formájában. 10 nap gipsz + 4 hét fekvés és ki tudja még mennyi gyógytorna vár rám.

  Úgyhogy a sporttal kapcsolatos terveimet kissé át kell gondolnom, az biztos, hogy az UB-n nem futok, sőt a félmaraton váltó sem játszik egy ideig. A floorball sem az a tipikusan térdbarát sport:(

  Viszont az úszás, a bicajozás és a pilates igen:) Úgyhogy ezekkel kezdem majd. Addig meg marad a heti 3 gyógytorna, hogy legyenek izmaim megint. Szóval most egy kicsit más jellegű céljaim lesznek, más időtávra tervezve.

  11 éve volt egy hasonló sérülésem, ott sokkal lassabban ment a felépülés. Biztos vagyok benne, hogy az elmúlt egy év edzései segítenek abban, hogy egész tempósan erősödöm. Mert hogy az szóba sem jön, hogy nem onnan folytatom, ahol abbahagytam.

  20171226_092523-1
 • dec 18
 • Boldog Karácsonyt!

  Köszönöm a támogatásotokat, nélkületek nem sikerült volna. Sem 120 óra, sem a 107 666 Ft:)

  Tényleg megszerettem a futást, majdnem beneveztem az Ultrabalatonra is, de sajnos a rendszer nem akarta és összeomlott. Viszont vérszemet kaptam, és jövőre, valahol mindenképpen indulok egy 10 km-es távon, és ráveszem a barátnőim, hogy együtt fussunk egy félmaratont.

  A gyerekeket követve pedig elkezdek floorballozni.

  Addig meg vár a Karácsony, a bejglik és a téli kirándulások.

  Boldog Karácsonyt!

  622703_461831007186261_276818644_o
 • sze 25
 • Fuss Viki, fuss!

  Mivel hamarosan megyünk a Spar maratonkára a gyerekekkel, és teljes pánikban voltam, hogy nem fogom tudni lefutni a 2,5 km-es távot, elmentem egy próbakörre. Kivételesen gyerekek nélkül, életemben először zenével. Mikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, ránéztem a telefonomra és kiderült, hogy már csak 330 m van hátra. Nyilván nem álltam meg:) És mivel annyira benne voltam, végül 3,37 lett a vége.

  Szerintem ez volt az első alkalom, hogy ennyit futottam megállás nélkül és élveztem is. Úgyhogy futást utáló lányból futócsaj leszek:)

  Holnap pedig megyek pilatesre és ezzel elérem a célom, a 120. órát! Juhuu:))

  https://www.youtube.com/watch?v=gYQzSIqWUH4

  SHealth_22_19_24_501-1
 • sze 18
 • Félidő

  A program félidejéhez érkeztem és mindjárt teljesítem a kitűzött célom:) Ami persze nem azt jelenti, hogy megállok.

  Sport terén egyértelműen a komfortzónám elhagyásáról szólt a nyár: tóátúszások, véletlen hegyi bicajtúra letérve a hivatalos útról… És hát a futás. Egy fesztivál 5. napján, meg amikor úgy adódott:) A kezdeti állapotból indulva (utálok és nem tudok futni) eljutottam oda, hogy szeretek futni már többször előfordul, hogy nem a túlélésért küzdök, hanem tudok gondolkozni közben és örülni a tájnak. Sőt, már az első valamit körbefutok futásomon is túl vagyok. Ez a valami ugyan csak egy km volt, de közben a turistákat kerülgettem:) Sajnos a betervezett Katlan-futáson nem indultam, mentségemre szóljon, hogy negyven fok volt. Viszont minden fesztiválra és nyaralásra viszem/vittem a futócipőt. És nem csak én, hanem a gyerekek is:) Büszke vagyok magunkra.

  Az összevissza nyári napok sajnos nem kedveztek az Évi által előírt edzésterv betartásának, remélem a kötöttebb ősszel ez is változni fog. Mint ahogy az étkezésünk is. Próbálok az egészségesebb étkezésre is nagyobb hangsúlyt fordítani az egész családnál. Ez talán nagyobb kihívás most, mint a sport. De igyekszem.

  Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen módon támogatott, hajrá, hajrá!

  20170722_194838-120170729_174028-1
 • máj 30
 • 42, avagy válasz a kérdésre

  Nagyon úgy fest, hogy blogírásban továbbra sem vagyok erős. Mivel azonban komoly mérföldkőhöz érkeztem (elértem a 42 sportos órámat), muszáj írnom pár sort. Szuper volt ez a három hónap: már húsz barátom támogatott és 32 ezer Ft-ot gyűjtöttem össze. Köszönöm mindenkinek, aki adománnyal, jó szóval, almával, edzéssel, bármi egyébbel támogat!

  A másik, ami nehéz, betartani az edzéstervet. Évi mindig szuperül összerakja nekem, de vagy a napot nem találom el, vagy a sportot.:(

  Azért persze nem tétlenkedtem az elmúlt hetekben sem: folytattam a futást a gyerekekkel (az edzőtársam (a fiam) már nagyon ügyesen szerepelt a futóversenyen <3), voltam dinamikus jógázni az életmódváltó-társaimmal, sokat gyalogolok, és rendületlenül járok pilatesre. Ma például, amikor a 30 fokban abba akartam hagyni valamelyik borzalmas kínzógyakorlatot (na jó, igazából tök szuper mind, főleg utána:)), nagyon motiváló volt, hogy a barátnőm bekiabálta, hogy: “Gondolj a Bátrakra Viki!”.
  Sőt, egyszer már eljutottam egy fitnesszparkba is. Magamhoz képest is igen korán, már reggel 8-kor vígan tornáztam a napsütésben, egészen addig, amíg egy gyanús külsejű fickó, szemlátomást nem sporthoz öltözve, csatlakozott hozzám. Mivel korán volt, egyedül voltam és elég félreeső helyen van park, kicsit bepánikoltam és pár biztonsági nyújtó gyakorlat után, hátrahagytam a fura sporttársat. Azt hiszem, az életmódváltás keretében növelnem kéne a bizalmamat embertársaim felé.:)

  A szeptemberi SPAR Maratonkán kívül még egy célt tűztem ki, indulok a Katlan futáson. Ez nem hosszú, kb. 3 km, viszont a tűző napon kell futni, a Villányi borvidéken keresztül, egy fesztivál szombat délelőttjén, egy átmulatott péntek (kedd-szerda-csütörtök) este után. Úgyhogy hajrá futás!

  WP_20170530_17_38_54_pil-1
 • máj 09
 • Futszalad

  A május elsejei hosszú hétvégén voltunk Hatvanban a Bátor Táborban. Hideg volt, szemerkélt az eső, én a kocsiban az ölembe szivárogtattam egy liter vizet a kulacsomból. Szóval minden adott volt egy fergeteges naphoz.:) A kapun belépve azonban annyi kedves mosollyal, és vidám tekintettel találtuk szemben magunkat, hogy hamar elfelejtettem a fenti problémákat, a felhők fölött tényleg mindig süt a nap:)

  A gyerekek imádták. Szuper dolgokat próbálhattak ki, átlépve határaikon, elalvásig mesélték az élményeket. Remekül éreztük magunkat, és biztos vagyok benne, hogy a Bátrak is rengeteg élménnyel felvértezve térnek haza innen. Örülök, hogy ehhez én és a támogatóim is hozzájárulunk:)

  Annyira motiválóan hatott rám ez a látogatás, hogy másnap elmentünk A sportáruházba és vettem futócipőt mindhármunknak. Magamnak még egy gyaloglócipőt is, ha már minden reggel egy 2 km-es gyaloglással kezdem a napot:) Május elsején el is kezdtük a futóedzéseket. Én már kb. 15 éve nem futottam, úgyhogy gyakorlatilag újra kell kezdenem. Sőt, elvileg nem is szeretem ezt mozgást. Szerencsére a gyerekek nagyon türelmesek és támogatóak. Mindig megtapsolnak a végén:) Én most még intervallokat futok, de a fiam pl. lazán lefutott 2*1 km-et, beválogatták egy futóversenyre is.

  A saját fittségemért már most sokat tettem, de úgy látom, hogy a példamutatás része is működik:)) Büszke vagyok magunkra.

  Kedves támogatóim, köszönöm nektek is a lelkesítő szavakat!:)

  futás-4virág-4
 • ápr 19
 • Iszkiri

  Tudom, hogy én mondtam, hogy nincs többé kifogás, de a múlt héten mégis lett. A MÜPÁ-ban énekeltem és a próbák, meg a fellépés némileg visszavetett a mozgásban (=nem csináltam semmit). Viszont ez a hét ráébresztett arra, hogy szeretek mozogni és hiányzik, ha nem tehetem, másrészt rájöttem (vagy legalábbis elkezdtem:)), hogy nem lehetek magamhoz mindig szigorú, van amikor máshogy alakulnak a dolgok. Szóval most már azt sem bánom, hogy nincsen semmi úgy, ahogy elképzeltem:) 

  Voltunk drukkolni a gyerekekkel a Vivicittán  az Élménykülönítmény futóinak és persze mindenki másnak, aki elfutott előttünk. Szuper élmény volt, mind nagyon élveztük! Most már biztos, hogy ősszel egy kisebb távra benevezünk a SPAR futásra együtt:) Voltunk már családi futáson, de az csak 700 m, ez hosszabb lesz, és tekintve, hogy nem szeretek futni, biztos, hogy kihívás lesz. Úgyhogy, hiába a múlt heti lazsálás, lesz ez még jobb:))

  17854711_1140666416044040_5557288403935435038_o-120170412_183128-1
 • ápr 04
 • És már egy hónapja, hogy belevágtam!!

  Úgy tűnik, nem is a mozgás lesz az igazi kihívás, hanem blogolásJ

  Szépen gyűlnek az óráim, és a támogatóim is. A heti egy pilates mellett igyekszem minél többet mozogni a gyerekekkel, hétvégén is voltunk görkorizni és egy váratlan kiránduláson is az Apáthy-sziklánál. Reggelente gyalog járok az irodába, ez nem sok, 2 kilométer a patakparton, kb. fél óra, de a fejemet remekül kiszellőzteti. Még csak egy hónap telt el, de máris sokkal jobb a közérzetemJ

  És ami még jobban motivál:

  • Az egyik kolléganőm, miután hallott arról, hogy résztveszek a programban, szintén elkezdett gyalog járni reggelente:)
  • Egy barátnőm küldött nekem pár kiló almát, hogy az egészséges életmódomhoz
  • A fiam pedig, miután lelkesen beszámoltam neki, hogy hány sportos órám van eddig, megkérdezte, hogy: „Anya, és ebből mennyi közös?”

  Örülök, hogy elkezdtem, és köszönöm, hogy támogatsz!

  20170401_182015-1

Támogatóim (71)

XY
EA
KR
XY
XY
MN
GD
GE
MBéB
OO
XY
KR
AK
ST
GD
XY
TA
KR
XY
GD
XY
MK
XY
MN
KR
GD
OO
XY
KR
CA
XY
GD
XY
KR
GD
XY
KR
BS
TJ
GD
XY
OO
XY
XY
KR
GD
XY
KR
GD
XY
CG
KZ
XY
MN
KR
GD
XY
XY
GD
XY
GD
II
KR
PK
HK
XY
PK
XY
CA
XY