Kovács Ferenc "Olasz"

12 hónap, 12 kiló

Még általános iskolás koromban kezdtem el sportolni: 10 éven keresztül karatéztam, és kerékpároztam egészen a közelmúltig. Szerettem jó kondiban lenni, sportosnak, fittnek, kiegyensúlyozottnak érezni magam, amikor csak tehettem, edzettem. Aztán szép lassan más dolgok váltak fontossá az életemben, előbb a karatét hagytam abba, és mostanra a kerékpárt is autóra cseréltem. Az egyre több munka miatt fokozatosan felhagytam a mozgással, egyre kevésbé figyeltem oda az egészséges életmódra, és egyre többet ültem a számítógép előtt. Ennek eredményeként 2015 végére már több mint 10 kilót szedtem fel, és nehezemre esik gyalog felmenni a harmadikra.

2010-ben önkénteskedtem először a Bátor Táborban, mint fotós cimbi. Összesen 5 turnusban cimbiskedtem, miközben az ott eltöltött idő, az egész életemet megváltoztatta. Hihetetlenül sok erőt és új perspektívákat adott számomra a Bátor Tábor, de a munkám miatt 2014-től sajnos már nem tudtam önkéntesként részt venni a Táborban.

Az újévi nagy fogalmak időszakában hallottam a Benefitness programról. Az első gondolatom az volt, hogy “Ezt Nekem találták ki!”, a második pedig az, hogy a lehető legjobbkor fedeztem fel ezt a lehetőséget!

A program segítségével szeretném az egészséges életmódot és a rendszeres testmozgást újra beilleszteni a mindennapjaimba. Fontosnak tartom, hogy ez az életmód legyen a minta a fiam számára, hogy minél tovább lehessek fitt és kiegyensúlyozott apukája, valamint, adománygyűjtésemmel a távolból is segíthessem a Bátrakat!

Arra kérlek Titeket, hogy támogassatok céljaim elérésében, hiszen Ti is tudtok segíteni! Egyrészt szurkoljatok nekem, hogy sikerüljön elérnem a -12 kilós álomsúlyt, másrészt adományotokkal támogassátok a Bátor Tábort, hogy minél több beteg gyerek részesülhessen a csodában, ami ott vár rájuk! 🙂

Ez a program a rendszerességtől hatékony. Én havi 1 kg-ot tudok felajánlani. És Te? 😉

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

189 250 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

93

KG

89

KG

81

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • jan 05
 • 89

  KG

  Hihetetlenek vagytok! Óriási köszönet NEKTEK!

  Kedves Támogatóim!

  Egyszerre vagyok meghatott és hálás, mert elértük az első közös célt. Igen! Jól látjátok! Közösen összedobtunk 180.000 forintot a Bátor Tábornak. A támogatásotok a legeslegjobb helyre került, ebben biztos vagyok. Többször is volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen örömteli csodák történnek ott valójában.

  Úgy tűnik a tervezett 12 kilót ledobni nagyobb küzdelem lesz, mint elsőre gondoltam. A sok munka és a sűrű szezon meglehetősen kevés időt hagyott nekem a sportolásra. De ha velem tartasz, ez a cél is sikerülni fog. Most rajtam a sor!

  Ezen felül úgy döntöttem, hogy emelem a tétet! Az új célom 220.000 forint! Szóval aki eddig még nem tette meg és szeretne eme nemes ügy mellé állni, van egy jó hírem! Még mindig lehet támogatni! 🙂

  köszi
 • dec 09
 • 88

  KG

  Az újrakezdés ideje elérkezett!

  Mivel sosem lehet elég korán elkezdeni… én sem vártam meg a január elsejét, így már december elején nekiestem újra a sportolásnak!

  A nyár és a sok-sok fotózás ügyesen kiszorította az időt amit az egészséges életmódnak szerettem volna szánni… Viszont most, hogy elérkezett a munkámban a szezon vége, és az OlaszPhoto egy kis téli álom idejéig visszavonul, újra előtérbe kerül a mögötte lévő családapa, partner és az edzésekre éhes én.

  Szóval üdv újra a fedélzeten! ?

  Ti pedig bátran kattintsatok a Támogatom gombra, és akár 1-2 ezer forinttal – aki teheti többel – támogassátok a Bátor Tábort! Nagyon köszönöm!

  Olasz, Feri

  batortabor_logo_seriousfunrgbhires-1
 • máj 09
 • 88

  KG

  Köszönet a legfőbb támogatómnak! :)

  A mai futásom alatt készítettem ezt a pipacsos képet. Ezzel is szeretném kifejezni hálámat páromnak Margitának, aki a kezdetektől támogat, mellettem van és lehetővé teszi, hogy ilyen sok időt fordíthatok az életmódváltásra és futásra! Köszönöm Margita! <3

  IMG_20160509_121053
 • ápr 29
 • 88

  KG

  Áprilisi összegzés

  Lassan eltelik egy újabb hónap az életmódváltásom jegyében. Egyenlőre azt mondhatom, hogy sikerült a sportot, mozgást újra beilleszteni a mindennapjaimba! Az elmúlt hónapban voltam 5 karateedzésen, futottam összesen 89,4 kilométert és bringáztam kb. 120 km-t. Hamarosan kezdődik viszont a szezon a munkámban. Remélem ennek ellenére a következő hónap összegzésnél is sikerül hasonló számokkal büszkélkednem majd. 🙂
  Szeretnélek megkérni rá, hogy ha még nem tetted meg, állj mellém Te is! Havi egy-két ezer forint rendszeres adományod felajánlásával nem csak engem buzdítasz hónapról-hónapra, hanem 1000 táborozó gyógyulását is támogatod a Bátor Táborban! Az eddigi támogatásokat köszönöm szépen! Nagyon sok erőt és kitartást ad az újabb és újabb edzéshez, futáshoz.

  Adományozni itt tudsz: http://benefitness.hu/profil/kovacs-ferenc-olasz/ , online befizetéssel, banki átutalással, vagy postai csekk igénylésével.

  Előre is köszönöm a segítségedet!

  További szép mindennapokat! 😉

  Olasz

  aprilis_benefit
 • ápr 21
 • 88

  KG

  Lendületes ötös! :)

  Februárban, mikor elkezdtem futni az első 5 kilométeres futásomhoz 32 perc kellett. Akkor annak örültem, hogy egyáltalán le bírom futni megállás nélkül. Most így 2 hónap után, gondoltam futok egy lendületes 5 kilométert. Jelentem 26:28 alatt sikerült!!! Ha ez így megy tovább ősszel félmaraton lesz belőle!!! 🙂

  13010641_10204662864490527_2271593032716744067_n
 • ápr 08
 • 88

  KG

  8 km 45 perc alatt!

  A mai futás előtt hagytam két nap pihenőt, mivel előtte 5 napon keresztül vagy futottam vagy karate edzésen voltam. A keddig futásnál éreztem, hogy kezd kicsit sok lenni. Ma viszont kipihenve estem neki a kilométereknek! Meg is lett az eredmény. Nyolc kilométert sikerült lefutnom a korábbi 48 perc helyett 45 alatt!

  Ja! És újabb kilót sikerült lefaragnom az elmúlt hetekben! Alakul….. :)

  12321350_10204595439764951_4460386354942935721_n-1
 • ápr 05
 • 89

  KG

  Első 10 kilométeres futásom!

  Másfél hónap után eljött az idő,amikor már nem nyűg a futás,hanem várom a következő alkalmat! Így volt ez március 26-án is. Elterveztem, hogy futok 6-7 kilométert, aztán a 6. kilométer után valahogy nem éreztem magam fáradtnak, hanem egyre jobban ment. Így történt, hogy 10 kilométerig meg sem álltam. Nagyon jó érzés volt!!! Végül 10.08 km-t futottam, 1:00:08 perc alatt, 5:58 perc/km tempóval!

 • már 18
 • 89

  KG

  Köszönet az első fecskéknek! :)

  Szeretném megköszönni a első Bátor támogatóknak az adományaikat. Nagyon jó érzés, hogy pár nap alatt a sok lájk mellett többen is a tettek mezejére léptek!

  Én sem voltam rest. A héten kétszer is sikerült az 5 km-t 30 percen belül lefutnom, ami a korábbi 33-35 perc után nagyon jó eredmény hozzám képest. 🙂 A mérleg mutatója is be-benézett 89 alá.

  Szeretnélek megkérni rá, hogy ha teheted, állj mellém Te is! Havi egy-két ezer forint rendszeres adományod felajánlásával nem csak engem buzdítasz egy éven keresztül hónapról-hónapra, hanem 1000 táborozó gyógyulását is támogatod a Bátor Táborban!

  Adományozni itt tudsz: http://benefitness.hu/profil/kovacs-ferenc-olasz/ , online befizetéssel, banki átutalással, vagy postai csekk igénylésével.

  Előre is köszönöm a segítségedet!

  Olasz

Támogatóim (57)

AV
BM
BF
DR
HZ
LL
PJ
PJ
XY
LL
BM
MZ
BFF
BO
LL
XY
AG
KZ
PJ
PJ
BM
BM
BM
PJ
LL
BM
BJ
PJ
BM
PJ
FC
BD
BE
PJ
BM
BM
GL
PJ
XY
BM
LL
PJ
SK
BF
KK
FB
DR
BM
PJ
TK
PF
DFR
BM
PJ
BM