Kovács M. Veronika

Mindenből 50!

Rádiós műsorvezetőként inkább csak beszélgetek az életmódváltás fontosságáról.
Itt az ideje dumálás helyett cselekedni.
Mire 50 leszek – ez idén szeptemberben sanszosan bekövetkezik – túl leszek legalább 50 óra edzésen és remélem, hogy ez idő alatt legalább 50 ember segít a követőim közül a Bátor Tábornak, hogy ők is elérjék a céljukat.
50-re kezdjük! 47, 48, 49…

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

28 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

03

ÓRA

50

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • már 02
 • Egy izomláz nyitánya

  0.0 km 01:00:00 108 kCal

  Nagy lelkesen vágtam bele ma a mozgásba, tekertem, futottam, dobáltam labdákat, eveztem … most meg már érzem, hogy lázadozik az izom a combomban, fenekemben, karomban.

  Hogy mondjátok? hogy kutyaharapást szőrével? Na majd meglátjuk… 🙂

  Addig is: kéretik legalább olyan lelkesen támogatni, amilyen lelkesen tolom az edzéseket.

  IMG_0521
 • feb 26
 • Ez is sport

  Tegnap is mozogtam két órát, bár sokan azt hiszi, hogy a snooker nem sport, hanem egy kocsmai játék némi sörrel és sok nevetéssel.

  Ebből a jókedv igaz. De az is tény, hogy ez egy kőkemény mozgás is lehet, ha az ember két órán keresztül egyfolytában lökdösi a golyókat, szabályos testtartásban, úgy, hogy közben egy szigorú edző dirigálja minden mozdulatát.

  Azt a támogatómat, aki nem hiszi, szívesen kihívom egy meccsre. Egye fene, még egy sörre is.

  IMG_0483-2
 • feb 24
 • Kezdés nyereményjátékkal!

  Hát, akkor vágjunk bele!

  ma még csak kicsiben, mondjuk azzal, hogy nem autóval, hanem HÉVvel és sétálva jöttem dolgozni, ami egy kicsi, de konkrét lépés – ha nem is emberiségnek –  számomra…

  És talán az is haladás, hogy kinéztem az edzőtermet, sőt be is mentem ma ingyenes próbaalkalmat regisztrálni, mi több, meggyőztem a pasimat, hogy kísérjen el és, ha már ott van, mozogjon egy kicsit ő is.

  Hogy az adománygyűjtésben is meggyőző legyek, versenyt hirdetek: az első támogatómat, aki legalább 3000 forintot tesz a kampányomba, megjutalmazok egy sütivel, amit a nyertes választhat ki, és én készítek el!

  szóval?

Támogatóim (14)

XY
KM
XY
KM
KM
KM
KM
KM
KM
KM
KM
KM
KM
KM