Lakatos Lancia

Hájamat a bátrakért

Lancia vagyok, 18 éves, aki 2-0 ra nyert a rák ellen.

Az egész 2013 tavaszán kezdődött, amikor hodgkin limfomával diagnosztizáltak. 15 évesen elégé nagy trauma ként ért a sok plusz kiló a gyógyszerek miatt és, hogy elkellet veszítenem a gyönyörű, hosszú hajamat. Ez elégé lerombolta az önbizalmamat. Szerencsére a családom és pár barátom erősen támogattak és segítettek átvészelni ezt a nehéz időszakot gyorsabban mint gondoltam.

A kezelések után, utáltam közösségbe menni, mert úgy éreztem, hogy mindenki megbámul a pufi arcom és rövid hajam miatt.
De amikor a Bátor Táborba kerültem minden megváltozott. Ez a tábor az én Csodaországom, ahol nem számított, hogy mi a múltad, miért van rövid hajad, miért vagy ilyen pufi…csak az számított,hogy önmagadat add.

Sajnálatos módon, éppen mikor a hajam elkezdte súrolni a vállamat, az orvosok ismét találtak egy tumort, 2015 őszén. Ez alkalommal egy sokkal erősebb kemoterápiát iktattak be amit sugár kezelés követett. A tény, hogy megint el kell veszítenem a hajamat, éppen amikor kezdet vissza jönni az önbizalmam, és, hogy még jobban megfogok hízni padlóra döntött. Nem is említve, hogy kikellet hagynom az iskolából érettségi éveim közepén.

Megtapasztalva azt, hogy milyen érzés elveszíteni a tinédzser éveidet úgy döntöttem, hogy szeretném magamat kipróbálni és pénzt gyűjteni a Bátor Tábornak, hogy más gyerekek visszakaphassák a gyermekkorukat.

A kihívásom az, hogy sportosabbá váljak, de sajnos a motivációmat könnyen eltudom veszíteni, főleg iskola mellett. Ezért arra kérlek titeket, hogy segítsetek engem motiválni és a kis harcosok arcára örök mosolyt teremteni.

Köszönöm a segítségeteket! ❤️

  • Támogatás
  • Életmód
Összesen:

21 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

36

ÓRA

130

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatóim (14)

KA
XY
XY
VA
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY
XY