M.Kelemen Kata

A Bátrakért változom :)

Motolainé Kelemen Kata vagyok, 36 éves, két csodálatos gyermek anyukája. Életmódváltásommal a Bátor Tábor alapítványt támogatom. Egy éve készülök változtatni étkezési és sportolási szokásaimon….. Itt a lehetőség, és adott a kellő motiváció!
Remélem Te is részese szeretnél lenni annak, hogy sok-sok gyerek eljusson Csodaországba, ahonnan újult erővel, önbizalommal és rengeteg élménnyel térnek haza!
Tedd meg értük !
Egy évem van Rá, hogy a kilókat lefaragjam, az alapítvány számláján lévő összeget feltornázzam.
Segíts!
Köszönöm, Kata

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

361 180 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

79

KG

69

KG

69

KG

Adománygyűjtési cél:

360 000 HUF

 • feb 22
 • 69

  KG

  utolsó napok és Mínusz 10 kg :)))

  És igen!!!!! Sikerült! Mínusz tíz kg! Sok mindent megtanultam ebben az évben. Például sokkal jobban kell bíznom magamban, mert bármire képes vagyok, ha igazán akarom!

  Megtanultam, hogy életmódot kell változtatni és nem ilyen-olyan fogyókúrákkal próbálkozni. Szeretem ezt az életet…. Alap, hogy hetente kétszer, háromszor mozgok, egészségesebben étkezem és boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok!

  Persze a Benefitness végével folytatom az onkéntes munkát a táborban és a Családi napból is hagyományt szeretnék….. Vannak elképzeléseim! Köszönöm a sok-sok támogatást, de még kérek egy kis segítséget, hogy meglegyen a kitűzött cél duplája- ehhez már csak tízezer forint hiányzik!

  nyáritábor1
 • jan 31
 • 72

  KG

  Egy év 180.000,- ft helyett 349.682,-

  Köszönöm Nektek, hogy életmódváltásomat végig követve támogattátok az alapítvány munkáját. A kitűzött összeget majdnem duplájára tornáztátok ami nagyon nagyon boldoggá tesz! Kisebb baleseteimből felépülve újra edzek, az ételeimet dobozolom a fogyás újra elindult….aminek szintén nagyon, de nagyon örülök!

  Természetesen önkéntesként tovább szeretném támogatni az Alapítvány munkáját, hiszen már el sem tudom képzelni tábor nélkül az előttem álló éveket! Hiszem, hogy támogatóim a legjobb helyre utaltak…..

  Fantasztikus, hogy részese lehettem ennek a programnak! Köszönöm Györgyinek, Katinak és Zsófinak a sok-sok szakszerű segítséget!

  Igen lehet pénz nélkül is jótékonykodni!!!!!!

  thanks
 • dec 22
 • 73

  KG

  Meghitt, boldog, békés karácsonyt kívánok minden Támogatómnak!

  Millió szeretettel szeretném megköszönni mindenkinek a támogatását, amit 2016.-ban küldött a Bátor Tábor Alapítványnak (a legjobb helyre). Régen nem jelentkeztem ugyan, de nem felejtkeztem meg arról, hogy ígértem Nektek hozok mosolyokat a turnusaimból! Az őszi családi turnus is fantasztikus volt! Hiszem hogy ezen a helyen mindannyian milliomosok vagyunk, mert az ott töltött idő alatt millió mosolyunkat, bátorításunkat viszik magukkal a családok! Álszentség lenne azonban azt mondani, hogy mi önkéntesek csak adunk…. Végtelenül sok mindent kapunk, és sokkal gazdagabban jövünk haza, mint ahogy elmentünk.

  Ez a hely méltán kapta ezt a kedves elnevezést, hogy Csodaország 🙂 CSodák történnek az itt táborozókkal és önkéntesekkel egyaránt!

  Kérlek benneteket támogassatok, közel két hónap alatt még sok-sok utalással, hogy jövőre is sok mosolyt gyűjthessek Nektek!

  2016-nyár-1-turnus-3
 • okt 12
 • 74

  KG

  3000,- ft 30 perc torna

  Köszönöm az eddig beérkező támogatásokat! Sajnos a program indulása óta két sérülést is elszenvedtem, egyszer a bokám, és most nemrégiben a gerincem…. Így a mozgással nem úgy haladtam, ahogyan szerettem volna! Az étkezésre odafigyelek, dobozolok és ha nincs éppen készítve vmi, akkor sem esek túlzásokba. Heti egy napon engedtem magamnak némi csalást, egy kis tészta vagy egy kis süti, pici csoki. Azt kell mondjam, hogy az étkezésem mostanra nem hagy túl sok kivetnivalót maga után. Ez látszik, hogy a súlyom ugyan lassan, de megint egy kilóval lejjebb ment :)))

  Ma mikor megláttam anyósom újabb támogatását, úgy gondoltam próbálok egy picit mozogni 3000,- ft legalább 30 perc mozgást érdemel (persze, ha a gerincem nem mondja azt közben, hogy nyekkkkk). És bírtam, yuhéééé!

  Ezért azt a döntést hoztam, hogy minden ezer forintos támogatás után mozgok tíz percet! Hölgyeim, Uraim tegyünk egy próbát! Utaljatok, én mozgok…. a Bátrakért! Cserébe egy valamit ígérhetek: a novemberi turnusomból ismét hozok sok-sok mosolyt!!!

   

  benefitnesskép
 • sze 12
 • 75

  KG

  Visszatértem :)

  0.0 km 01:00:00 188 kCal

  Hosszú kihagyás után (idő – hiány na és persze a lustaság), ma elkezdtük egy nagyon hosszú (egy órás) sétával a tenni akarást! Hihetetlen jó volt együtt lenni a kisebbikemmel és a kutyusunkkal… jól elfáradtunk.

  Ami az étkezést illeti, hát észrevettem, hogy akkor van baj, ha fejben nem rakom össze előző nap a másnapi étkezéseimet. Persze ez nem könnyű… legalábbis nekem. Ha eldöntöm mit mivel és mikor eszem, akkor kevesebbet bűnözök! Természetesen amikor 4.10-kor kelek, már előző nap össze is kell rakni a dobozokat! Ma nagyon igyekeztem 🙂 Reggeli: szendvics-rozs- vagy tönkölyzsemlével, tízórai: Burján Szafi tejbegríz gyümölcsökkel, ebéd kuszkusszal, cukkinivel és kacsamellel (anyós vágta… szerencsére megúsztam a munka piszkos részét-milyen jó néha ha vén szatyor – én – elkezdi a főiskolát), Uzsonna: túrókrém paprikával, vacsorára: Mozarella sajt-paradicsommal vár rám, de az már itthon!

  Kérlek drukkoljatok és utaljatok, mert az egy dolog, hogy túlteljesítettük a száz-százalékot, ugyanis a téten emeltem! Iszonyat jó lenne a…………le sem merem írni, hogy mennyit elérni! De ez nélkületek nem megy!

 • 75

  KG

  És még futni is maradt erőm

  Előző bejegyzésemből kimaradt, de a Családi napon még egy családi futást is bevállaltam kisebbikem kérésére! Keresztfiamat sem hagytuk ki a jóból 🙂 Így hárman együtt kézen fogva futottunk egy kicsit (mezítláb-legalábbis ami engem illet :))!

  családinapfutás
 • sze 08
 • 75

  KG

  168180,- Családi Nap a Bátrakért

  A rendezvényt azt hiszem sikeresnek könyvelhetjük el! Fantasztikus fellépők, sok – sok önkéntes, akik szívvel-lélekkel álltak a jó ügy mellé!

  Hihetetlen számomra, hogy volt aki Miskolcról utazott hozzánk, hogy segíthesse a rendezvényünket, volt olyan fellépő akinek a gépe aznap érkezett haza Franciaországból!!!!! Igen, ezért is jó a Bátor Tábor! Összefogás, Szeretet, Tenni-akarás!

  A legkedvesebb visszajelzés, ha nem is szó szerint, de megpróbálom idézni: – olyan jó volt ez a rendezvény, mindenki kedves volt, mosolygós és szeretetteli hangulat volt (ezek szerint egy ici-picit sikerült átadnunk a tábor szellemét :))!

  Innentől viszont igazán ráfekszem az életmódváltásra, nincs kifogás, mert a súly-mutató nagyon megállt..

  Segítsetek, hogy a bevállalt összeg 200 %-át tudjam teljesíteni március elejéig!

  kata-hátulról-rendezvény
 • aug 14
 • 75

  KG

  Nyár van….

  Régen nem jelentkeztem! Nekem nagyon nyár van! Bocsánat… Köszönöm szépen az eddigi támogatásokat, érkeztek folyamatosan a lustaságom ellenére is 🙂

  A fogyás már kezd látszódni, gyermekeim és ismerőseim szerint is! Azért nem csak lustálkodásból állt a hallgatásos időszakom! Elkezdtem szervezni egy jótékonysági rendezvényt, mellyel természetesen a Bátor Tábor Alapítványt támogatjuk. A rendezvény célja, hogy bemutassa a környékünkön élő kisgyermekes családoknak, hogy milyen mozgási lehetőségei vannak a gyerekeknek. Emellett lesz hétpróba és sok-sok más meglepetés! Remélem sokan eljönnek!

   

  katabenefitness
 • jún 25
 • 76

  KG

  Kilenc nap Csodaországban :) :) :)

  Kedves Támogatóim!

  Életem első nyári turnusán vagyok túl… Érzelmekkel tele! Már az őszi turnus alatt kiderült számomra, hogy tényleg mekkora Csoda megy végbe pár nap alatt a Családokon!

  De ez, ez valami hihetetlen! Sokan még táborban sem voltak, sokan hosszú idő óta nem voltak szinte egy percet sem a családjuk nélkül. Már ahhoz is Bátorságra van szükség, hogy eljöjjenek, sok-sok ismeretlen ember közé. Bizton állíthatom, hogy a szülők egy új Gyerekkel mentek haza. Volt olyan, aki a tériszonyát győzte le és leugrott a kilenc méteres pelenka-oszlopról, volt olyan, aki először lőtt íjjal, volt olyan, aki félt a lovaktól és végül mindkét kezét felemelve lovagolt…. és higgyétek el még sorolhatnám.

  Az én benefitnessem kimerült abban, hogy egész nap mentünk a gyerekekkel, és húztuk őket fel a magas-hintára, ha kellett.  és rengeteg egészséges ételt ettem- napi hatszor :)) Nem nagy teljesítmény, de még így is fogytam két kilót!

  Nem véletlenül támogatom életmódváltásommal a Bátor Tábor Alapítványt! Ez a pénz a legjobb helyre megy! Hiszem, hogy ezeket a gyerekeket, akik itt átélik ezt a Csodát egy életen át elkíséri:a rengeteg megerősítés, biztatás az ami erősíti őket. Magabiztosabbak lesznek, gyarapodik a készségkészletük, önismeretük, önbizalmuk!

  Kérlek segíts abban, hogy jövőre még több mosoly legyen Hatvanban!

  Szeretettel köszönöm eddigi támogatásaitokat! Holnaptól újra sportolok, ígérem!

 • jún 08
 • 76

  KG

  Már érzem, hogy könnyebb :))

  Egyre könnyebben indulok el edzeni, bár nagyon fáradt vagyok esténként! Persze nem órákat töltök futással, kerékpározással vagy tornával, de már rendszeressé vált, hogy hetente legalább kétszer, de akár háromszor is sportolok! Hihetetlenül jó érzés!

  Többen biztatnak, ki azzal, hogy már látszik az a pár kg is, ki eljön velem mozogni, ki csak azt dicséri, hogy milyen szuper célt tűztem ki magam elé. Ezek iszonyatosan jól esnek és erőt adnak. Ugyanakkor jönnek azzal, hogy nincs nekem elég dolgom, nem hiányolnak a gyerekeim, jó az nekik, hogy egy hétre elmegyek és más gyerekekkel vagyok??????

  De van elég dolgom, de igen van mit csinálnom…. de segít a családom. Este nyolckor mikor futni járok már úgyis maximum punnyadnék a tv előtt, hát inkább mocorgok! A gyerekeim örülnek, hogy csinosodom és büszkék Rám amiért belevágtam ebbe a programba! Hogy hiányzom e nekik, mikor a táborban vagyok? Szerintem még örülnek is, hogy picit szabadabban lehetnek (12 és 18 évesek). Tudják, hogy sokat jelent nekem, hogy részese lehetek ennek a kezdeményezésnek és hogy milyen fontos nekem a tábor! Velem drukkoltak, hogy sikerült-e bekerülni vmelyik turnusba és velem örültek, hogy mehetek! Rengeteget mesélek Nekik (nem véletlen, hogy a nagyobbik alig várja, hogy ő is részt vehessen Cimbiként egy táborban) és ők örömmel és nagy szeretettel várják az újabb és újabb kalandokat! Hiszek abban, hogy ha Anya jól van, akkor az egész Család jól van! Ez fontos Nekem és hihetetlen élményekkel térek haza, rengeteget töltődöm és ennek ők is előnyét élvezik azt hiszem.

  Nem egyedül hagyom itthon őket, hanem imádott apjukkal és rengeteget segítő nagyanyjukkal, tehát jó kezekben vannak… Lelkiismeret-furdalást kéne éreznem? Nem fogok, és nem hagyom hogy bárki azt keltsen bennem! Hiszem, hogy fontos a példamutatás, mind szűk családunk, mind nagyobb környezetünk felé… Nem csak dumálni kell róla, hanem tenni, lépni és csinálni! Higgyetek Nekem! Amennyiben támogatnád a Bátor Tábor Alapítványt kérlek nyomj egyet a TÁMOGATOM-ra! Hidd el ebben a táborban tényleg sok száz csoda történik nap mint nap!

  „Sokkal bátrabban kezdek bele dolgokba. Nem félek hosszabb sétáknak neki indulni, tudom, semmi sem lehetetlen, csak akarni kell. Nagyon megszerettem a cimbiket, és sok barátot szereztem. Már tudok mankó nélkül is menni, igaz még csak keveset. Anyukám nagyon boldog, apukám meg nagyon büszke rám.” – egy táborozó

 • máj 22
 • 77

  KG

  Boldogságos :))

  Ez a hétvége számomra nagyon fontos volt, hiszen életemben először vehettem részt napos képzésen a Bátor Táborban! Elmondhatom, hogy összességében a rengeteg sok-sok új információ megszerzése mellett ismét szuper Embereket ismertem meg, és persze nagy öröm volt látni a régi – ismerős arcokat! Több oka is van annak, hogy ez a tábor tényleg életeket változtat meg: az egyik a cimborák sokszínűsége, ugyanakkor egy dologra való törekvése, hogy az itt táborozó gyerekek átlépjék a saját kis komfort-zónájukat és újra és újra új célt tűzzenek ki maguk elé.  Itt mindenki 120 százalékon pörög, hogy biztosítsuk Nekik a kellő figyelmet, motivációt és biztonságos környezetet. Természetesen mi is pihenhetünk, hiszen a mi jólétünk is kell a sikeres táborhoz! Hiszem, hogy egy dolog hajt minden Cimborát a gyermekek öröme, mosolya. Egymásra is nagyon odafigyelünk, mindig van egy-két jó szavunk, bátorításunk, mosolyunk egymáshoz.

  Nagyon várom, hogy gyerekektől hangos legyen a tábor és ott lehessek közöttük……

  Én házi cimboraként segítem őket…. Te ugyan idén már nem lehetsz ott Cimboraként, de támogathatod a nyaralásukat! Hiszem hogy sok kicsi sokra megy!

  Kérlek nyomd meg a támogatom gombot :))))

  És bocsássátok meg nekem, de a sport most kicsit háttérbe szorult…. Még a táborban felköszöntettek születésnapom alkalmából (nagyon megindító pillanat hallani annyi Fantasztikus Ember énekét)! Hazaérve két torta is várt rám, isteni vacsival! Bűnbe estem…..

  Ja amennyiben szeretnél meglepni egy virággal, vagy bon-bonnal kérlek annak árát utald át inkább az alapítványnak! 🙂

  Holnaptól egységben az erő, HAJRÁ BENEFITNESS!

  anya37
 • máj 10
 • 77

  KG

  Ígéret szép szó….

  Megígértem, hát megtartottam. 45 perc tornát lenyomtam 🙂 Nagyon fáradt voltam és némely pozícióban nagyon fájt a térdem és bokám, de nem adtam fel.

  Szuper jó érzés volt Péntek Enikőt és Rubint Rékát egymás után letolni :)))) Oh már, úgy hiányzott!

  Holnap egy lassú kocogás lesz….

 • máj 08
 • 77

  KG

  Bűn és bűnhődés

  Sok idő eltelt mióta nem írtam Nektek, pedig a támogatások folyamatosan érkeznek! Köszönöm! Gyakran mondja az én drága jó Uram, hogy a JÓ Isten kis bűnökért rögtön büntet, hát már elhiszem :)) Egy hete a lányom ballagásán akkorát estem, hogy öröm volt nézni (gondolom mindenki jót nevetett rajtam kívül). Természetesen a fekete magassarkúnak nyekk, a bal bokámnak, a jobb térdemnek szintúgy! Tehát azóta semmi sport….viszont annál több finom falat volt! Nagyon megszenvedtem ezt az esést, a fájdalom mostanra kezdett enyhülni. A legjobb dolog az volt ebben az egészben, hogy érzem a mozgás hiányát! Holnap már megpróbálom terhelni a lábaimat, de csak fokozatosan… szépen lassan.

   

   

  IMG_0314
 • ápr 20
 • 77

  KG

  Végre a Várszegi Fitnessben :)

  Mikor elindult a program, őket hívtam először… Fantasztikus érzés volt, hogy szinte semmit sem tudtak a programról ugyan, de rögtön mellém álltak és biztosítottak arról, hogy egy évig ingyen járhatok hozzájuk! Ennél nagyobb támogatást remélni sem mertem!

  Ennek ellenére ma volt az első edzésem Náluk! Természetesen ők már eddig is szeretettel vártak volna, nem rajtuk múlt. Mostanra jutottam el oda, hogy szépen tudok tervezni edzéssel, munkával, önkénteskedéssel. Nem volt könnyű összeegyeztetni! De sikerült! Persze mostanra már sok-sok itthoni tornán túl vagyok, elkezdtem kocogni :), tehát nem voltam tétlen. De ez nagyon hiányzott! Csak az a sok tükör ne lenne :)))

  Nem baj, egy év múlva már más kapcsolatban leszek a tükörrel! :))

  Az étkezésekre jól oda tudok figyelni, szívesen főzök magamra. Szerencsére imádom a zöldségeket párolva, főzve bárhogyan. A csirkemell meg sosem hiányozhat a hűtőnkből és azt is imádom! Reggelire sokszor eszem zabpelyhet, gyümölcsökkel, este túrót, ebédre bulgur, kuszkusz, párolt zöldségek és hús, tízóraira általában álmát eszem, uzsonna vmilyen diétás nasi, amit én sütök. Nagyon szeretem a leveseket is – persze liszt nélkül!

  Úgyhogy az étkezés nagyjából pipa!

  Persze nem mindig tudok ellenállni a hívogató falatoknak, pláne , ha egy kedves kolléganő elém rakja.. Kókusz kockát Csokoládé Ganache-val 🙂

  Szerencsére ez nem mindennapos!

  Azt hiszem én vagyok a legöregebb tagja a Csapatnak… Fájt is picit! 🙁 De higgyétek el érdemes belevágni! Sosincs későn! Te is jelentkezhetsz a programra, vagy támogathatsz engem, mint Ötyefitness-t :))) Hidd el a legjobb helyre megy- Csodaországba, ahol minden gyerkőc életre szóló élményt kap, és erőt merít merít a következő időszakra!

  Kérlek támogasd e nemes célt, s közben kövesd nyomon, hogy szabadulok meg a felesleges kilóktól!

  várszegi-fitnes
 • ápr 14
 • 77

  KG

  Mikor az időjárás ellened dolgozik :(

  Hatkor értem haza, már akkor nagy szél fújt! Pedig mára futást ígértem mind magamnak, mind Nektek! Tegnap 40 percet tornáztam, mindenhol fáj….., de hihetetlenül jó érzés, ahogy gyűlik az erőm!

  Úgy döntöttem, hogy az erős szél miatt nem indulok el, de nem lustultam, elkezdtem helyben-futni itthon (ne nevessetek ez is mozgás)! Holnap újra a tornáé a főszerep és hétvégén remélem eljutok végre terembe is!

 • ápr 13
 • 77

  KG

  Nehézségek már pedig vannak :(

  Többen kérdeztétek, hogy mennyire élvezem az életmódváltást? Hát….

  A negyedik hasműtétemre készülvén (előtte tornáztam, figyeltem az étkezésemre) úgy gondoltam, hogy nyugodtan ehetek pizzát, csokit, úgyis lemegy legalább tíz kg, ahogy azelőtt. A tornát ugyan az erős fájdalmak miatt hagytam abba, de ugye az étkezésemre egyáltalán nem figyeltem. Magyarul amit kívántam megettem….. A műtét szerencsére elmaradt, de nem tudtam ellenállni a hívogató falatoknak. A kilók jöttek, a fájdalom csak jó idő múlva enyhült. Telt-múlt az idő és én egyre kerekebb lettem. Őszintén utáltam tükörbe nézni, borzasztó volt látni, hogy mekkora hasam lett! Megpróbáltam nem is egyszer elkezdeni, de nem ment.

  A daganatos gyerkőcök iránt régóta tart az elkötelezettség…  A segíteni akarás irányukba vezetett a Bátor Táborba cimbiként, ahol ősszel átélhettem azt a Csodát! Öt nap, igen öt nap elég volt az ott lévő családoknak, hogy újult erővel térjenek haza otthonukba és folytassák a harcukat a rettegett kórral. Nehéz leírni és elmagyarázni Nektek, hogy igazán mi is az amit ott kapnak. Rengeteg program, amely segít átlépni azt a bizonyos hátárt, melyet a tábor előtt megközelíteni sem mernek, kapnak együtt töltött időt, a szülők kapnak felnőtt időt. Cimbiként átélni, ahogy egy tábor összes tagja együtt énekli minden este Rúzsa Magdi dalát, hát igen… Ahogy esténként még én is örömmel járom el a tábor táncot, még azt is elfelejtve, hogy annyira két ballábas vagyok, hogy saját lábamban képes vagyok elesni… Hogy a család haza akar vinni minket …… Hogy szinte sírva búcsúzul a cimbi társaktól, akikkel vmi különleges kapocs összeköt! Igen ez az én CSodám és mindannyiunké, aki vmelyest támogat ebben a programban.

  Nos hát ezért volt erőm belevágni! Értük! Ez az az alapítvány ami ad valami pluszt a többihez képest!

  A kezdés életem egyik legnehezebb időszaka volt. Új munkahely, új időbeosztás. Iszonyatos fáradtság! Nem kellett sok, ahhoz, hogy feladjam… Az étkezést vettem könnyebben, hiszen rengeteg receptet találtam a neten (diétás sütikkel is)! Mivel anyós pajtás főz a családom többi tagjára (remélem még egy jó darabig 🙂 ) így csak magamra kell főznöm, sütnöm!

  A mozgást volt nehezebb elkezdeni, mert ugye az átlagos háziasszonyok életét élve nem volt túl sok időm! Egy döntést kellett meghoznom! : ha anya jól van, az egész család jól van, ehhez azonban igenis újra szeretnék örömmel a tükörbe nézni! Tehát igenis be kell áldoznom az időt és energiát… Így elkezdtem tornázni és kocogni! Mostanra mindennap tornázom és kocogok felváltva. Ehhez rengeteg erőt ad, hogy ilyen hamar összegyűlt a 35 százaléka annak az összegnek amit egy év alatt szeretnék összegyűjteni! Köszönöm Nektek, hogy támogattok, biztattok! Ígérem nem hagylak cserben sem Titeket, sem a gyerekeket!

  Azt is megígértem, hogy fogok én még nyáron Hatvanban kosarazni, júniusban módom lesz rá! G. sosem feledlek, holnap Érted futok!

   

  IMG_0175
 • ápr 06
 • 78

  KG

  Köszönöm XY!!!

  Nem tudom ki volt az a bizonyos, de hálás leszek neki még élek…. 20.000,- Ft-tal támogatott az életmódváltásomban 🙂 Ennek hála a tegnapi nappal elkezdtem futni, vagyis inkább kocogni, de nagyon élveztem. 15 éves korom óta nem futottam hosszabb távot az asztmám miatt. Tehát nem kezdhettem rögtön kilométerekkel. Gondoltam okosan kezdem, hátha sikerül az álmom és újra könnyedén fogok lefutni 5 km-t is! Ez nagyon messze van még, de kitartó leszek! Futás után mindkét nap lenyomtam RR popsi, comb húsz percesét! Nagyon jól esett…. Hihetetlenül feldobott az Ismeretlen JÓakaró! Ezúttal is köszönöm neki 🙂

  Tudom, hogy nem mindenki engedhet meg magának ennyi pénzt, de egy fagyi ára, egy sör ára, egy doboz cigi ára havonta, nem nagy lemondás… Nagyobbik lányom havi egy koktélról mond le az alapítvány javára :)))) A kisebbik meg kitartóan deszkázik mellettem, ezzel is biztatva, hogy ne adjam fel!

  Támogassátok ezzel a Bátor Tábor Alapítványt! Rajtatok is múlik, hogy hány gyerkőc mosolyog majd nyáron Hatvanban a Bátor Táborban!

  Ígérem a nyári turnusomból hozok cserébe sok-sok mosolygós képet! Megérdemlitek, hiszen szuper jó dolgot tesztek! Köszönöm

  bátrakért-fuok
 • már 28
 • 78

  KG

  Húsvét ide-oda

  Ez a három nap adott erőt igazán, hogy bírni fogom. Ma a gyerekek moziba mentek, így diétás recepteket kutattam a neten (Knapp Daniela receptjei különösen megfogtak)! Aztán edzésre fel: lenyomtam egy Rubint Réka comb,popsi 20 perces gyakorlatsort. És maradt erőm egy lassú ugyan, de kocogásra – 20 perc! A vacsim mozarella sajt lesz paradicsommal 🙂 Mivel a héten délutános leszek úgy döntöttem, hogy reggelente korán kelek és 20 perc tornával indítok! Nem szeretem mindig ugyanazt csinálni, így váltogatni fogom a tornákat – a lényeg a mozgás- és IGEN KEZDEM ÉLVEZNI! Nyáron már nem akarom viszont látni a fényképen lévő vastag, húsos combokat! Életmódváltásommal erőt adok Neked is, kövess figyelemmel, de ne feledkezz meg róla, hogy súlyosan beteg gyerekek táborozását támogathatod, hiszen Értük vágtam bele!

 • már 26
 • 78

  KG

  Húsvét szombat

  Lehet, hogy eddigi támogatóimnak köszönhető, hogy ma először keltem fel úgy:  hajrá, nincs kifogás! Mától naponta legalább fél óra torna. Süti??? Hát arról nem mondok le! Szerencsére rengeteg diétás receptet találtam, az alapanyagokat már beszereztem, így csak neki kell állni: tehát a mai nap sütéssel telt… Rákóczi túrós diétásan, Oreo diétásan, zsemle diétásan! Még jó, hogy anyós-pajtás süt a család többi tagjának 🙂 Persze közben némi takarítás, nyuszi előkészületek, lakás szépítgetése.. Igencsak elfáradtam, de fél nyolckor ennek ellenére tornáztam 45 percet! Hát igen: ebben a korban és testsúllyal iszonyú élmény duci tornát nyomni 🙂 🙂 🙂 Utána egy kis gerinctorna, ami ugye nem árt, ha valaki a nap nagy részében kisgyermekeket nevel, emel, szórakoztat!

  Remélem, hogy további támogatókat találok, hiszen messze még a kitűzött cél! Ahogy gyűlik a pénz, úgy gyűlnek a mosolyok! Köszönöm!

  pete-docter-monsters-inc-szorny-rt
 • már 23
 • 78

  KG

  Egyre könnyebb :)

  Nem volt könnyű a kezdés! Új munkahely, új időbeosztás…. Kezdem megszokni, hogy heti váltásban dolgozom. Így kell beépítenem a hosszú sétákat, a biciklizéseket és lassan a kocogásokat is .. Hát nem egyszerű, és könnyen találok kifogást, de nem adom fel! Küzdök, hiszen az eddigi támogatóimat nem hagyhatom cserben! Hiszem, hogy ezzel fantasztikusan jó célt szolgálunk, így kérem minden jó érzésű ismerősömet, hogy mondjon le egy doboz sörről, egy doboz cigiről, egy tábla csokiról…. és ennek árát utalja el a Bátor Tábor Alapítványnak, ahol súlyosan beteg gyermekek táboroznak évről-évre!

 • már 14
 • KG

  Köszönöm a megérkezett támogatásokat

  Kedves Ismerősök!

  Nagy örömmel láttam, hogy már az első napon sikerült a bevállalt összeg nyolc százalékát teljesítenem! Nagy dolog ez, ezer köszönet érte! Arra kérlek Benneteket, hogy ismerőseitekkel is osszátok meg ezt a lehetőséget! Nektek is lehetőség, hiszen beteg gyermekeknek adhattok esélyt arra, hogy eljussanak a Bátor Táborba, ahol önbizalmat, szeretetet, sok-sok önfeledt mosolyt, törődést kapnak! Ezáltal képes megváltoztatni az életüket, de hatással van az egész családjukra! Higgyetek Nekem, hiszen láttam 🙂 Ha havonta csak ötszáz forinttal tudsz támogatni, az is számít! Hiszem, hogy sokan vagyunk, Hajrá!

  bátortábor9

Támogatóim (43)

AK
HI
JKB
KH
XY
MT
NITJ
PT
SA
XY
PE
HI
KÉA
MAD
XY
XY
B
AK
VA
XY
HB
VA
ZT
GK
XY
MJ
XY
DGM
VA
CNAB
MJ
VP
VA
VA
GK
MT
GK
MAD
MJ
GK
TB
RS
GK