Pap Eszti

Változok, hogy segíthess Nekik!

Sziasztok!
Pap Eszti vagyok, a Bátor Táborban csak “Fifi cimbi”.
Pár hete úgy döntöttem, ideje változtatni! Hiányzik a régi önmagam, a rengeteg energia, erő, és az elpunnyadás előtti alakom. Bele is vágtam, már 4 kg mínusznál tartok 🙂 A BENEFITnesshez való csatlakozásom által lehetőségem van jótékonykodással egybekötve visszaszerezni az elvesztett formám.
A motiváció megvan: azzal a lendülettel amivel én változom, TI engem támogatva segíthettek az alapítványnak évente közel 1000 daganatos és súlyosan krónikus betegséggel küzdő gyermek gyógyulásában.
Kedves barátaim, ismerőseim! 1 évig vállaltam ezt a kihívást. Kérlek állj mellém Te is havi egy-kétezer forint felajánlásával. Segíts életeket változtatni!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

54 450 HUF

Ebben a hónapban:

7 000 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

09

ÓRA

100

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • jún 13
 • Haladok! :)

  Mintha egy a képen látható útra léptem volna fel. Könnyed, vidám, energikus és színes. Pont így érzem magam mióta elkezdtem az életmódváltást 🙂 Ez egy olyan lépcső, amin szívesen haladok előre. Próbálom kihozni magamból a legtöbbet, ami hidd el, nem egyszerű. DE! Megéri. Már most látom magamon az előnyeit. Tisztábbnak, fittnek és könnyedebbnek érzem magam.

  Lehet haladni ezen a lépcsőn, főleg ha így támogatják az embert. Tegnap mikor megláttam, máris milyen összeget gyűjtöttem össze a beteg gyermekek táboroztatására, majd kiugrottam a bőrömből örömömben!!!!! 😀
  NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM az első adományozóimnak a támogatását. Hatalmas lendületet ad! Köszönöm, hogy segítetek feljebb tuszkolni engem pár lépcsőfokkal 🙂

  Na de a cél még messze van. Ha szeretnéd támogatni 1-2 ezer forinttal a Bátor Tábor alapítványt és az én változásomat, azt itt a profilomon bármikor megteheted. 🙂

  Hamarosan újra jelentkezem, és elmesélem hogy haladok, miket eszem,hogy bírom az edzéseket.
  Üdv: Eszti

  StairwayToHeaven
 • jún 07
 • Ééééés elkezdtem!

  Tudod mi ez az izé a képen? Én se tudtam eddig. Ez kérlek szépen spárga. Mostanában ilyeneket (is) eszem, hiszen nekiálltam megváltoztatni az életem.
  A Benefitness programon belül segítséget kapok- még pedig azt, hogyan étkezzem, mennyit edzek ahhoz, hogy szépen fokozatosan visszanyerjem a régi erőm és alakom. Eddig jó úton haladok! Eközben viszont még egy fontos dolog:
  életmódváltásommal egy adománygyűjtő programon keresztül támogatom a Bátor Tábort egy éven keresztül! Ebben Te tudsz segíteni nekem.
  http://benefitness.hu/profil/pap-eszti
  Ez az én profilom. Kérlek ha tetszik a kezdeményezésem, támogatnál engem a fogyásban illetve segítenél a Tábornak a krónikus és daganatos betegségben szenvedő gyermekek táboroztatásában, katt rá 🙂
  Ha megteheted támogass havonta 1-2000 forinttal, vagy akár egy egyszeri kis összeggel.

  Még jelentkezem!

  Eszti

  sparga1

Támogatóim (11)

XY
LD
XY
XY
PD
PK
PA
XY
PK
XY
XY