Pap Eszti

Változok, hogy segíthess Nekik!

Sziasztok!
Pap Eszti vagyok, a Bátor Táborban csak “Fifi cimbi”.
Pár hete úgy döntöttem, ideje változtatni! Hiányzik a régi önmagam, a rengeteg energia, erő, és az elpunnyadás előtti alakom. Bele is vágtam, már 4 kg mínusznál tartok 🙂 A BENEFITnesshez való csatlakozásom által lehetőségem van jótékonykodással egybekötve visszaszerezni az elvesztett formám.
A motiváció megvan: azzal a lendülettel amivel én változom, TI engem támogatva segíthettek az alapítványnak évente közel 1000 daganatos és súlyosan krónikus betegséggel küzdő gyermek gyógyulásában.
Kedves barátaim, ismerőseim! 1 évig vállaltam ezt a kihívást. Kérlek állj mellém Te is havi egy-kétezer forint felajánlásával. Segíts életeket változtatni!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

97 450 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

14

ÓRA

100

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

Támogatom
 • jún 13
 • Haladok! :)

  Mintha egy a képen látható útra léptem volna fel. Könnyed, vidám, energikus és színes. Pont így érzem magam mióta elkezdtem az életmódváltást 🙂 Ez egy olyan lépcső, amin szívesen haladok előre. Próbálom kihozni magamból a legtöbbet, ami hidd el, nem egyszerű. DE! Megéri. Már most látom magamon az előnyeit. Tisztábbnak, fittnek és könnyedebbnek érzem magam.

  Lehet haladni ezen a lépcsőn, főleg ha így támogatják az embert. Tegnap mikor megláttam, máris milyen összeget gyűjtöttem össze a beteg gyermekek táboroztatására, majd kiugrottam a bőrömből örömömben!!!!! 😀
  NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM az első adományozóimnak a támogatását. Hatalmas lendületet ad! Köszönöm, hogy segítetek feljebb tuszkolni engem pár lépcsőfokkal 🙂

  Na de a cél még messze van. Ha szeretnéd támogatni 1-2 ezer forinttal a Bátor Tábor alapítványt és az én változásomat, azt itt a profilomon bármikor megteheted. 🙂

  Hamarosan újra jelentkezem, és elmesélem hogy haladok, miket eszem,hogy bírom az edzéseket.
  Üdv: Eszti

  StairwayToHeaven
 • jún 07
 • Ééééés elkezdtem!

  Tudod mi ez az izé a képen? Én se tudtam eddig. Ez kérlek szépen spárga. Mostanában ilyeneket (is) eszem, hiszen nekiálltam megváltoztatni az életem.
  A Benefitness programon belül segítséget kapok- még pedig azt, hogyan étkezzem, mennyit edzek ahhoz, hogy szépen fokozatosan visszanyerjem a régi erőm és alakom. Eddig jó úton haladok! Eközben viszont még egy fontos dolog:
  életmódváltásommal egy adománygyűjtő programon keresztül támogatom a Bátor Tábort egy éven keresztül! Ebben Te tudsz segíteni nekem.
  http://benefitness.hu/profil/pap-eszti
  Ez az én profilom. Kérlek ha tetszik a kezdeményezésem, támogatnál engem a fogyásban illetve segítenél a Tábornak a krónikus és daganatos betegségben szenvedő gyermekek táboroztatásában, katt rá 🙂
  Ha megteheted támogass havonta 1-2000 forinttal, vagy akár egy egyszeri kis összeggel.

  Még jelentkezem!

  Eszti

  sparga1

Támogatóim (28)

XY
LD
XY
XY
PD
PK
PA
XY
PK
XY
XY
XY
XY
PK
XY
PK
PK
PK
PK
XY
XY
PK
PK
PK
XY
XY
PK
XY