Posztós Erika

ÉN mozgok, TE motiválsz, ŐK mosolyognak:)

Sziasztok!
Posztós Erika vagyok, 22 éves állattenyésztő mérnök hallgató.
A tavalyi évben 180°-ot fordítottam a kényelmes kis életemen, mert úgy éreztem, nem olyan életet élek, amilyet szeretnék élni, és nem az az ember vagyok, aki szeretnék lenni. Életmód váltással, kemény diétával és edzéssel sikerült megszabadulnom 30 kg-tól, és sok-sok cm-től. Ez sokat segített abban, hogy hasonlítsak arra, aki lenni szeretnék… külsőleg. Ekkor jött a Bátor Tábor. 2015 júniusa óta önkénteskedem a táborban, és lovas cimboraként azon dolgozom, hogy minél több gyermek arcára csaljak, minél szélesebb mosolyt. Az eddigi turnusaim alatt sokat változott a gondolkodásom magamról, és a körülöttem lévő világról. Megváltoztam… belsőleg is.
Év vége felé, a turnusok után azonban a szürke hétköznapok visszarántottak a lustaság és a nemtörődömség világába, így a kilók is elkezdtek szép lassan visszamászni. Ez az egyik oka annak, hogy jelentkeztem a Benefitness programra, folytatni akarom, amit elkezdtem, és még néhány kilótól megszabadulva egy egészséges, sportos lányt akarok látni a tükörben. Emellett a program teljesítésével hozzájárulhatok a tábor munkájához és talán adhatok egy kicsit vissza abból, amit én kaptam tőle.
Ehhez azonban TI is kelletek! Kérlek motiváljatok engem a “helyes úton maradásban” és adományaitokkal támogassátok a Bátor Tábort, hogy a gyerkőcöknek továbbra is hatalmas élményekben lehessen részük!
Ne feledd: Én mozgok, TE motiválsz, ŐK mosolyognak! 🙂
Minden támogatást előre is köszönök… akarom mondani KÖSZÖNÜNK!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

107 450 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

78

KG

76

KG

73

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • dec 26
 • 76

  KG

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

  Sziasztok!
  Először is, mindenkinek még így a végén nagyon Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni. Szeretném megköszönni minden kedves, önzetlen és jó fej támogatómnak, hogy úgy döntött adományával a Bátor Tábor munkáját segíti. Egészen eszméletlenek vagytok! 🙂

  “Ha lenne egy óriás karom, megölelném az egész világot.” – ezt mondta édesanyám, miután egy hónapja hazaért első Bátor Táboros turnusából. Rögtön tudtam, hogy mire gondol, és képzeljétek el, hogyha mi önkéntesek ezt érezzük egy-egy turnus után, mit érezhetnek a gyerekek, akik eljutnak a táborba.
  Ehhez az óriási élményhez, pedig a TI segítségetekkel juthatnak!
  Szóval kívánom mindenkinek, hogy érezze azt így karácsonykor, hogy “megölelné az egész világot”! 🙂
  Ui.: Ma senkinek ne legyen bűntudata az elfogyasztott bejglik miatt, erre találták ki az újévi fogadalmat! 🙂
  Ha pedig valakiben még maradt némi ajándékozási vágy, kérem támogassa a Bátor Tábort, mert itt nem csak karácsonykor történnek csodák! 🙂

  DSC_0251
 • dec 07
 • 76

  KG

  Tartozom egy vallomással…

  Sziasztok!
  Nagyon régen hallottatok rólam itt utoljára. Ezt nagyon sok mindennel tudnám magyarázni, de az igazság az, hogy egy kicsit elengedtem a kontrollt a saját rendszerem felett. Merthogy az életmódváltás egyik kulcsa a rendszer, a rendszeres edzés, a rendszeres étkezés. Nem fér bele sajnos a “majd holnap megyünk edzeni”, vagy a “kihagyom a reggelit, majd útközben bekapok valamit”.
  Jött a nyár, a munka, az utazgatások,  és nem utolsó sorban a tábori turnusok, én pedig ezekre hivatkozva adtam magamnak egy kis nyári szünetet. Amikor nem mérem a kajámat, amikor rendszertelenné válik az edzés, és hát ugye erről nem is olyan büszkén blogol az ember, így hanyagoltam a Benefitnesst is.
  Pedig rengeteg mindenről írhattam volna nektek.
  Írhattam volna arról az 5 csodás turnusról, amiben részt vettem az idén. Írhattam volna arról, hogy vezérszurkolója voltam az Élménykülönítmények, vagy hogy voltam  szurkolni a Balaton átúszáson, és nagy motivációt kaptam arra, hogy jövőre én is átússzam.
  Szóval tudjátok mit, most írok! Ezen dolgok mindegyikét a közeljövőben el fogom mesélni nektek, egy-egy blogbejegyzésben.
  Addig is arra kérlek Benneteket, hogy ha még maradt egy kis “adnivaló” a Mikulás zsákjában, támogassátok vele a Bátor Tábort, és ha mást nem is, azt higgyétek el nekem, megéri! 🙂

  14908337_10154730970029939_4981643889462965561_n
 • jún 17
 • 78

  KG

  Mindig legyen otthon túró és zabpehelyliszt!

  Amikor már majd megőrülsz valami édesség után, de mégsem lenne túl jó ötlet betolni egy tábla csokit, akkor szétnézel, hogy mi van otthon amiből csinálhatnál magadnak valamit, ami kevésbé okoz bűntudatot. Ha találsz a hűtőben egy doboz zsírszegény túrót, a spájzba pedig még némi zabpehelylisztet, akkor van marha nagy mázlid. Ugyanis túróból és zabpehelyből az égvilágon bármit lehet sütni, palacsintát, pizzát, pogácsát, meg ilyen kis puffancsokat, amiket ma én is készítettem reggelire. Összekeversz némi túrót, zabpehelylisztet, eritritet, és tojást, én még kis kakaóport is szórtam bele, és tádám, ez mind 15 percembe került. Az esztétikán még van mit dolgozni, de nagyon finom lett. Egyetlen dologra kell már csak figyelni, a mérték itt is fontos! 🙂

  13473735_1105124922880555_1028260051_n
 • jún 14
 • 78

  KG

  A kifogásokat csak a kilók szeretik

  Sziasztok!
  Azt hiszem eljött az ideje, hogy színt valljak. Miért nem hallottatok mostanában hírt rólam? Erre rengeteg válaszom van. Vizsgaidőszak van és sokat tanulok, emellett dolgozom is. Rómában töltöttem egy hetet. Rengeteget utazom és emiatt fáradt vagyok. Sorolhatnám… Ezeket a bugyuta kifogásokat használom arra is, hogy miért nem edzek mostanában olyan keményen, mint ezelőtt, és hogy miért csalok a diétában. A kifogásokat senki nem szereti, kivéve a fölös kilókat. Ők imádják, nem is mennek sehova. Szánalmas “majd holnap” ember lettem, mert ez kényelmesebb. Amikor elkezdtem ezt a programot komolyan gondoltam, és még most is úgy gondolom, szóval nem holnaptól, nem hétfőtől, hanem MOST visszatérünk a rendes kerékvágásba, mert az egészséges életmód kell legyen a rendes kerékvágás. Magamért, és a bátrakért! Ha magadra ismertél kicsit a bejegyzésben, azt javaslom, hogy te is dobd ki azt a fél tucat kifogás, ami miatt ma se mennél el edzeni, aztán a nap folyamán eszedbe jutó másik fél tucatot is, és HAJRÁ! Az egészségünk mindig férjen bele a napirendünkbe!

  b7da362e9b395c4992a66c230c50ebe2
 • ápr 27
 • 78

  KG

  Nincs NEM, csak a HOGYAN!

  Szoktam mondani, hogy mennyit kaptam a tábortól, és mennyit tanultam ott. Mondjak erre egy konkrét hétköznapi példát?
  Fanny a minap felhívott Budapestről, hogy menjünk együtt futni! Kerekedett a szemem, hogy ő akar ide Debrecenbe jönni egy közös futásért, vagy azt gondolja, hogy én menjek Pestre. Erre mondja, hogy hát úgy együtt, hogy egyszerre, ő ott, én itt, és hogy ez mennyire motiváló így. Éééés -dobpergés- igaza volt. Meg is beszéltük, hogy szerdán 19 órakor megyünk futni. Együtt:)
  Hogy miért példa ez a fenti állításomra?
  Kaptam a tábortól olyan barátokat, akik nélkül ezután nehezen tudnám elképzelni az életemet, akik motiválnak és mellettem vannak, akkor is fizikálisan éppen nem. Valamint megtanultam a táborban, hogy ne azt nézzem, hogy valamit hogy nem tudok megcsinálni, hanem hogy hogyan lehet azt megcsinálni. Mi ma megcsináltuk, elmentünk futni “együtt” 200 km-re egymástól, mert nekünk nem kell egy városban lenni, ahhoz hogy közös programot csináljunk!:)

  collage_20160427203251831
 • ápr 26
 • 78

  KG

  Nem vesztem el!:)

  Sziasztok!
  Az utóbbi időben keveset hallhattatok rólam és a programról, de az utóbbi hetek elég sűrűre sikeredtek. Voltam ugyanis két hete hétvégén Budapesten a Vivicittán szurkolni az Élménykülönítmény futóinak, akik hozzám hasonlóan adományt gyűjtenek a Bátor Tábornak, és hatalmas élmény volt ott lenni velük és szurkolni nekik. A múlt hétvégén pedig a táborban voltam, ugyanis lezajlott az idei lovas képzés, amit már iszonyatosan vártam. Megismertem az új cimbiket, találkozhattam a régiekkel és nagyon jó hangulatban készültünk együtt az idei nyári turnusok lovas programjaira. Annyira jó volt, hogy ha lehet még tovább nőtt a tábor iránti függőségem.:)
  Természetesen azért a Benefitness sem szorult háttérbe, habár a múlthét edzésben és diétában kissé lazára sikerült, de ma reggel, ahogy megnyitottam az adatlapom láttam, hogy új támogatóim vannak, ami eszembe juttatta, hogy ha ennyien hisznek bennem és a programban nem szabad lazsálni, szóval este box edzés.:) Valamint elkészült egy interjú, melyben a Bátor Táborról és a Benefitness programról mesélek. Az alábbi linken megtaláljátok, és kérlek titeket nézzétek meg, osszátok, mutassátok meg otthon, a munkahelyen, az edzőteremben, bárhol, hogy minél több emberhez eljusson.
  https://www.facebook.com/tvkisuj/posts/1121792231214856?pnref=story
  Hatalmas köszönet a videóért a TV Kisúj munkatársainak, akik teljesen nyitottan fogadták az ötletemet, és nagyon lelkesen és segítőkészen álltak hozzá.

   

  hge
 • ápr 06
 • 78

  KG

  Magamért, veletek, ÉRTÜK!

  4 karkötő=4 csodás turnus:) Idén ismét lehetőséget kaptam a tábortól, hogy részese lehessek, és hozzájárulhassak ahhoz az oly sokat emlegetett csodához, ami Hatvanban a tábor kapuin belül zajlik, és amit nagyon nehezen lehet szavakba önteni (legalábbis én nehezen tudok:)). Nagyon boldog vagyok, hogy idén is ott szerepel a nevem az egyik turnus stáblistájában.
  Remélem az elkövetkezendő években is erősíthetem a cimbik táborát, és hogy a Bátor Tábor még rengeteg gyermeknek fog felejthetetlen élményeket okozni. Ehhez azonban ti is kelletek! Támogassátok havonta a Bátor Tábort és legyetek TI is részesei a csodának!:)

  DSC_03692
 • ápr 04
 • 78

  KG

  Mindenki a csapat tagja, együtt többre vagyunk képesek!

  Ha valaki rászán pár percet az idejéből, hogy utána nézzen a Bátor Tábornak, rengeteg gyönyörű képet, videót, gyermekektől, szülőktől származó idézetet találhat, és sok helyen olvashatja, hogy ami ott történik egy csoda. Nos tanúsíthatom, valóban az. Azonban ahhoz, hogy ez a csoda létrejöhessen szem előtt kell tartani egy néhány dolgot, amiket a tábor vezetősége szépen 10 pontba szedett. Ezek a mi értékeink, amik összekötnek minket, irányt mutatnak és néhány turnus után már nem csak a táborban, hanem a hétköznapokban is. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy ezt a 10 értéket minden cimbora kívülről tudja, és nem csak azért, mert a képzéseken minden jól látható helyre ki van függesztve, hanem mert ezek a dolgok valóban jelen vannak a tábor minden egyes pillanatában. Az 5. pont, az én egyik személyes kedvencem úgy szól, hogy: “Mindenki a csapat tagja, együtt többre vagyunk képesek!”.
  Kedves Ismerőseim! Erre a pontra hivatkozva kérlek benneteket arra, hogy legyetek azon emberek népes táborának tagjai, akik támogatják a Bátor Tábort.
  Azzal, hogy elkezdtem a Benefitness programot vállaltam, hogy változtatok az életmódomon a saját egészségem, és a beteg gyermekek gyógyulásának érdekében. Azért, hogy az a bizonyos CSODA még nagyon sokáig fennmaradjon.  1 éven keresztül követhetitek nyomon a programomat és arra kérlek titeket, hogy ez alatt az egy év alatt, egy doboz cigaretta, egy mozijegy, 2 korsó sör, vagy 3 kávé árával támogassátok havonta a Bátor Tábort, motiválva engem ezzel a sportolásra és a diéta betartására.
  Hogy miért jobb, ha havonta adományoztok és nem egy összegben?
  Ez egy havi rendszeres bevétel a tábornak, én minden hónapban újabb és újabb erőt meríthetek abból, hogy milyen remek emberekkel vagyok körbevéve, valamint ti is rendszeresen átélhetitek azt az érzés, hogy milyen is önzetlenül segíteni egy jó cél érdekében.
  Ui.: A másik kedvenc pontom az értékeink között a 10.
  “Ünnepeljük a gyerekkort: A jókedvet, a játékot, a mókázást!”
  Javaslom, hogy miután úgy döntöttél, hogy rendszeres támogatója leszel a Bátor Tábornak, csinálj magadnak ma egy kis szabad időt, és nézz meg, vagy olvass el egy mesét! Játssz valamit a gyermekeddel, unokáddal, tesóddal, barátoddal! Olvass el néhány viccet! Tegyél bármit, ami emlékeztet arra, hogy milyen gyereknek lenni!

  ckéjb
 • már 30
 • 78

  KG

  Itt egy ötössel kevesebb, ott egy ötössel több!

  Bemutatnám a ma esti partnereimet, a mezőgazdasági alapismeretek füzet, illetve “eddig vadi új, de mától agyonhasznált” kézi súlyzómat, hiszen mi más lehetne jobb program a tanulásban tartott szünetre, mint egy kis otthoni edzés.
  Hogy is volt a reklámban? Itt egy ötössel kevesebb, ott egy ötössel több. Remélem így lesz ez a kilók és a jegyeim vonzatában is. 🙂
  Motivációban nincs hiány, hiszen ismét új támogatókkal bővült azon emberek tábora, akik adományaikkal hozzájárulnak a beteg gyermekek gyógyulásához, és ezáltal az én programom sikeréhez. Hálás köszönet, és ahogy a táborban szokás, EGY NAGY TAPS jár nekik!

   

  DSC_0352
 • már 20
 • 78

  KG

  Intervall

  Mikor azért mész el futni vasárnap este, mert saját magad előtt szégyelled, hogy már éles a programod, vannak támogatóid, és te mégis kihagytad a tegnapi napra kiírt edzést, és könnyíteni akarsz a saját lelkiismereteden, na akkor is ugyan annyi kalóriát égetsz, mintha azért mennél, mert szeretsz futni, szóval az indíték mindegy, a lényeg, hogy elmenj!:) Ebből az okból kifolyólag kötöttem ma ki én is az egyetem sportpályáján , és nyomtam le egy jó kis intervallt.
  Egy jó tanács, ha te is kedvet kapnál hozzá:
  Mielőtt elindulsz csekkold az aksi állapotát a telefonodon, mert kellemetlen, ha az edzés felénél merül le, és utána saccolgathatod a métereket, mert ugye ez nem ok arra, hogy hazamenjünk, még akkor sem, ha ez kb. 300-szor fordul meg a fejünkben 1 perc alatt. 🙂

  kutya-fut
 • már 19
 • 78

  KG

  Köszönet a támogatásért!

  Ismét hatalmas köszönet az újabb támogatóknak, akik hisznek abban, amit csinálok, motiválnak és ami ennél is fontosabb hozzájárulnak a beteg gyermekek gyógyulásához! Csodásak vagytok! :)<3

  letöltés-1
 • már 16
 • 78

  KG

  Jó reggelt Debrecen!

  Jelen pillanatban 06:45 van, és én mát túl vagyok egy reggeli vitán saját magammal, 30 perc futáson, zuhanyzáson és a reggelin. Na ki ébredt ma fitten?
  Higgyétek el nekem, jó érzés mindezen túl lenni, mikor a lakótársaid még csak most fordulnak a másik oldalukra.:)

  DSC_0309
 • már 15
 • 78

  KG

  Esős ünnepnap

  Ebben az időben semmit nem lehet csinálni, vagy amit lehetne attól is elmegy az ember kedve. Az ünnepi megemlékezés után máshoz sincs kedve az embernek, mint begubózni és olvasni egy könyvet, vagy megnézni egy filmet. Azt javaslom tegyétek meg, MIUTÁN edzettetek egy jót otthon, ahogy én! Elő a polifoammal, jóga matraccal, rongyszőnyeggel, bármivel, és keressetek rá a BENEFITness Magyarország Youtube csatornájára, ahol jó kis videók várják, hogy segíthessenek az otthoni edzésben. Emellett ha tehetitek, támogassátok a Bátor Tábort, hiszen talán ami még feldobhatja az embert, egy ilyen borongós napon, az érzés, hogy valami jót tett. 🙂

  SfCSYjxKm
 • már 13
 • 78

  KG

  Reggeli futás:)

  Nem volt az edzés tervemben, nem kergetett senki ostorral, nem fenyegettek meg, és én ma reggel 7 órakor mégis elmentem futni. Kb. 64 ezer csatát vívtam le magamban, hogy elég volt, most már elég a séta is, de NEM. Futottam a saját fittségemért, és a gyermekek gyógyulásáért, és kedves támogatóim miatt is, hiszen ha ők hisznek bennem és motiválnak, hogy tehetném meg, hogy 5 perc után haza veszem az irányt? SEHOGY!
  Mikor haza érve a nyújtás után (a nyújtás fontos!!) láttam, hogy “csak” 3,3 km-t futottam kissé csalódott lettem, hogy menne nyilván több is, akkor miért nem futottam többet? Aztán realizáltam, hogy ez pontosan 3,3 kilométerrel vitt közelebb a célomhoz.
  Nincs kis táv, csak az elszántság van, és nincs kis támogatás, csak a jótett van!:)

  Screenshot_2016-03-13-07-29-38
 • már 11
 • 78

  KG

  Futás az edzéstervben…grr…

  A mai futás alkalmával már az első percben rájöttem ismét, hogy nem szeretek futni, a 10. percben már sűrűn mondogattam magamba a kedvenc és mindenen túllendítő mondatomat: Hős vagyok, hero vagyok!. A 16. percen gondoltam, hogy ha megvan a fele onnan akár sétálhatnék is, hiszem már ez is több, mintha nem futottam volna semmit. Hosszas őrlődés után már a 30. percben jártam és jól lecsesztem magam, hogy ezen hisztizek, hiszen mindjárt vége. A 35. percre esküszöm jólesett. Próbáljátok ki!

  Ui.: Egy jó tanács: Ebben az időszakban papírzsepit mindenképp vigyetek magatokkal. 🙂

  orrszarvu

Támogatóim (36)

DPJ
FHH
GM
GLA
KJ
LI
LM
NE
PT
PJ
PB
PSE
XY
TB
KA
BB
PZ
AT
PL
PE
AT
AT
AT
AT
AT
AT
PJ
AT
AT
AT
AT