Szendrey László

Csak a Bátrak

Sziasztok,

Nincs is nagyobb öröm, mint egy gyermek arcán mosolyt látni. Sajnos azon gyermekeknek, akik ebben a táborban részt vesznek, nem sokszor adatik meg az élmény, mellyel itt találkozhatnak. Én nem vagyok egy nagy sportember, viszont mindent meg fogok tenni azért, hogy ne okozzak csalódást a Bátraknak. Csak most egy kis plusz motiváció is van: Ti és a Bátrak.

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

69 000 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Sportos leszek

12

ÓRA

200

ÓRA

Adománygyűjtési cél:

240 000 HUF

Támogatom
 • jún 18
 • Itt a nyár, fel az őszi fazonra

  Crossfit edzés 0.0 km 01:00:00 0 kCal

  Sziasztok,

  Igen, kicsit furcsa a cím. Mások a nyári fazonra gyúrnak, én, mivel azt a tábort erősítem, aki erről lemaradt kitűztem célul, hogy őszre lesz meg az, ami a másnak nyáron. 2 hete kezdtem a Bátor táborral együtt dolgozni, ez idő alatt sikerült elvégeznem a tervezett bemelegítést. Összesen 3 óra edzésnél járok, nem sok, de több, mint ahonnan indultam. Mivel elég sok kimaradt, így ez a 3 óra tökéletes volt ahhoz, hogy komolyabban belevágjak. (máskülönben valószínűleg összeestem volna a fájdalomtól és a végtagjaim is cserben hagytak volna :D)

  Kedves támogatók! Ha ezt látjátok, akkor ne habozzatok megvenni az eddigi 3 órámat 🙂 Eladó, a Bátrakért.

  Köszönöm,

  Laci

 • jún 08
 • Minden kezdet nehéz

  Crossfit edzés 0.0 km 01:00:00 0 kCal

  Sziasztok,

  kb 1,5 lett aktív a profilom, de meg kell vallanom nem volt könnyű elkezdeni az edzést. Mindig volt valami kifogás, de ma végre megtörtem a jeget. Beneveztem egy Cross start edzésre, így biztos, hogy a heti 2 óra edzés meglesz, de már szövögetem a terveket, hogy hogyan is tudnám ezt 4-5 órára bővíteni.

   

  Igaz, hogy majd kiköptem a tüdőmet, mert állóképességem az kb 0 alatti, de megcsináltam, elkezdtem és most már nem állok le, nem okozhatok csalódást ?

  Laci

Támogatóim (14)

XY
XY
DZ
CI
XY
XY
CI
XY
CI
XY
CI
XY
CI
CI