Vigyikán György

Életeket változtatok!

Kedves Olvasó!
Vigyikán György vagyok, és amint látod, jótékony életmódváltásba kezdtem.
Nagyon jó helyen jársz, kérlek olvass tovább!
2010 óta tevékenykedek önkéntesként a Bátor Tábor turnusaiban, ahol már több szerepkörből is követhettem, hogy a tábor programjai hogyan tudják akár egy hét alatt teljesen átalakítani a résztvevő beteg gyermekek önértékelését és hogyan jönnek rá lépésről lépésre, hogy ők is le tudják küzdeni az életük során fellépő akadályokat.
Hiszem, hogy a gondtalan gyerekkor mindenkinek jár!
Hiszem azt, hogy ez a tábor tényleg életeket változtat!

Amint a kampányom címéből is láthatod – nem véletlen a többes szám – életeket változtatok!
Ebben a projektben nem csak a saját életemet fogom megváltoztatni a testsúlycsökkentéssel és a berögzült rossz étkezési szokások megváltoztatásával, hanem a TI segítségetekkel a Bátor Tábor turnusaiban megforduló beteg gyerekek és családjaik életét is megváltoztatjuk!
Kérlek szurkolj nekem az életmódváltásomhoz és havonta támogasd a Bátor Tábor Alapítványt akkora összeggel amit nélkülözni tudsz! Ne gondold azt, hogy túl kevés amit adni tudsz, ha sokan vagyunk és havonta csak 1000 forintot adunk, akkor fantasztikus célokat érhetünk el.
Ha szeretnéd követni a változásomat, akkor ezen az oldalon fogok rendszeresen közölni frissítéseket, a támogatóimat pedig e-mailben is havi rendszerességgel tájékoztatom!
Köszönöm!

 • Támogatás
 • Életmód
Összesen:

71 660 HUF

Ebben a hónapban:

0 HUF

Adományodat súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted.

Fogyni szeretnék

105

KG

95

KG

80

KG

Adománygyűjtési cél:

180 000 HUF

 • jul 22
 • 95

  KG

  Helyzetjelentés

  Sziasztok!

  Láthatjátok, hogy kicsit ritkábban jelentkezem a tervezettnél. Sokszor azt gondolom, hogy a blog írás nem nekem való, de aztán tudatosítom magamban, hogy sok minden történik velem, illetve szerencsére vagytok jónéhányan, akik követitek a változásomat 🙂

  Reggel, amikor a mérlegre álltam, azt láttam, hogy elértem a 10kg minuszt! Ez azért is nagyon nagy dolog számomra, mert az utóbbi időben sok időt töltöttem otthon, Gyulán, amit alapvetően imádok, viszont a diétámnak nem tesz jót nagymamám főztjének csábító illata. Hamarosan egy kis külföldi nyaralásra indulunk, ezért úgy döntöttem, hogy az addig hátralévő időt kihasználom, visszatérek Budapestre és mozgással töltöm a szabadidőmet. Fura érzés, hogy akár csak egy hét kihagyás után is mennyire nehéz újra terhelni a testet. Tanulság: Nem szabad kihagyni! Na jó, néha azért a szervezetünknek is szüksége van egy kis pihenésre 🙂

  Tudnotok kell, hogy az, hogy a mozgás életem mindennapi részévé vált hatalmas dolog, hiszen néhány évvel ezelőtt gimiben vagy általános iskolában mindent megtettem azért, hogy elkerüljem a testnevelés órákat. Sokat gondolkodom azon, hogy mi vezetett el engem a változásig. Elsősorban hihetetlenül jó időpontban került a szemem elé a Benefitness hirdetése, amiben életmódváltókat kerestek. Szerencsés voltam azért is, mert igazából csak úgy találomra választottam ki egy termet a mozgáshoz és ez is bejött, megtaláltam a helyemet. Kis kihagyás után fantasztikus volt visszatérni Anett motiváló és lélekemelő spinning órájához, Sifi kangookirálynő egyedi és utánozhatatlan stílusához, profizmusához és húgának energikusságához kangoo óráikon. És mennyi minden vár még rám! Jövő héten végre újra találkozhatok Encivel kedden egy tripla órára, ő az akinek a fején én mindig koronát látok! Rengeteg ember van aki ennek az egész csodának a része, nem csak az edzők, hanem a vendégek is, akik közül néhányan időközben a barátaimmá váltak.

  Kicsit kezd túl nyálassá válni ez a poszt, ezért egy gondolattal le is zárom a köszöneteket: Hasonlóan érzem most magam mint 2010-ben. Ez volt az az év, amikor először léptem be a Bátor Tábor kapuján, ekokr még nem tudtam, hogy ez a lépés gyökkerestől megváltoztatja az életemet. 2016-ban egy fitness terem kapuján léptembe, amely pont ugyanezt tette velem. A táborban vezetők és önkéntesek voltak, itt pedig edzők és vendégtársak.

  A mozgással a saját életemet változtatom meg. Egészségesebb leszek, önbizalmat kapok, és új szociális közeget.

  A táborban súlyosan beteg gyerekek életét változtatjuk meg. A szülő, aki megtisztel minket a bizalmával és elengedi a táborba a gyermekét, akit a betegség miatt még a szokásosnál is jobban óvott és féltett mindentől, egy olyan gyereket kap vissza, aki tele van önbizalommal, rájön, hogy az állapota miatt semmivel nem kevesebb mint kortársai, és elhiszi, hogy semmi sem lehetetlen! A Bátor Táborban tényleg életeket változtatunk, már 15 éve!

  Te szeretnél életeket változtatni? Megteheted! Kattints itt fent a TÁMOGATOM gombra, mondj le havonta pár korsó sör, pár tábla csoki vagy akár egy doboz cigi áráról és ajánld ezt az összeget a Bátraknak! Itt a lehetőség, hogy Te is változást hozz a világba!

 • máj 12
 • 96

  KG

  9 kiló!

  Sziasztok!

  Tudom, elég régen jelentkeztem. Sok minden történt mostanában az életemben, ami kicsit felborította a mindennapjaimat, de ettől függetlenül a változás nem állt meg. A változás már majdnem kétjegyű!

  Az elmúlt pár hétben a hirtelen jött extra szabadidőmet kihasználva megtöbbszöröztem a heti edzéseim számát és a kardió edzések mellett most több erősítő órán is voltam. A változás hihetetlen!

  Napról-napra érzem azt, hogy jobban tudom teljesíteni a gyakorlatokat, elkezdtem olyan izmokat érezni a testemben amikről korábban azt sem tudtam, hogy létezik. Nem is igazán találok szavakat arra az érzésre, ami most bennem van. Büszkeség, motiváltság, erő, kitartás… ezek a szavak mindenképpen benne lennének! 🙂

  Kérlek Titeket, hogy segítsetekk a célom elérésében, kattintsatok a TÁMOGATOM gombra, és havonta egy doboz cigi, egy hamburger, vagy pár üdítő árával támogassátok Ti is a Bátor Tábort, hogy minél több beteg gyerkőcnek nyújthassunk életre szóló élményeket!

  kangoo
 • már 30
 • 101

  KG

  Az óra ami mindig feldob: KANGOO!

  Sziasztok!
  A húsvéti sonka es főtt tojás után itt az ideje újra edzésbe lendülni, ezért ma egy Kangoo órát látogattam meg.
  Sokan vagytok, akiknek már meséltem erről a sportról, sőt, olyanok is akiket biztattam, hogy próbálják ki. Ma egy kicsit mesélek róla 🙂
  Amikor valaki először látogat meg egy ilyen órát, kissé aggódva néz rá az itt használt cipőre, ami kicsit a görkorcsolyára hasonlít, de az alján kerekek helyett ellipszis rugók es feszítőszalagok találhatók. Felvétel után meglepően stabil, még nekem sem sikerült benne elesnem, szóval no para! 😉
  Miért is jó rugókon ugrálni? Csökkenti a becsapódás erejét, ezzel kíméli az izületeket és ezzel egyidőben rengeteg kalóriát éget el.
  Az órán pörgős zene szól és erre épülnek fel különböző koreográfiák. Az edzők nagyon kreatívak, így a változatosságra sem lehet panasz!
  A spinninghez hasonlóan, itt is szuper edzőkkel találkoztam, akik kreatívak, mindig tudnak motiválni és látszik rajtuk, hogy szeretik a munkájukat!
  Amennyiben ki szeretnéd próbálni ezt a szuper órát, látogasd meg a Life1-ben Sifi vagy Késmárki Enikő óráit, ígérem, nem fogsz csalódni!
  (Ha pedig nem szeretnél egyedül menni, akkor szólj nekem, én mindig vevő vagyok egy közös ugrálásra! 😉 )

  Ha pedig van lehetőséged, akkor kérlek a Támogatom gombra kattintva, állj a kampányom mellé és havonta egy doboz cigi vagy korsó sör árával támogasd súlyosan beteg gyermekek nyári táborozását! 🙂

  image-2
 • már 17
 • 101

  KG

  Spinning

  Sziasztok!

  Tegnap újra munkába lendültünk a hosszú hétvége után, ezért újra eljött a mozgás ideje is!

  Arra gondoltam, hogy néhány bejegyzésben bemutatom nektek, hogy milyen órákra szoktam járni, így az étkezés mellett a sporttal is megismerkedhettek kicsit!

  Tegnap sokáig gondoloztam, hogy milyen órára menjek, végül a Spinning mellett döntöttem, de ha már elindultam, akkor nem is 1, hanem rögtönk két órát látogattam meg.

  Aki esetleg nem ismeri ezt a sportot, annak elmondom, hogy ez talán a legelterjedtebb indoor cycling, azaz teremkerékpározási forma. Az órán különböző sík- és hegymenetek váltogatják egymást, amelyeket néha a nyeregben ülve, néha pedig állva tekerünk.

  Sok jó edzőnél voltam már, de a személyes kedvencem mégiscsak Vallus Anett lett, aki valahogy képes egész órán át motiválni és segíteni, hogy át tudjam lépni a határaimat. Tegnap ez újra sikerült. Kétszer 50 perc kőkemény tekerés, igazi határátlépős edzés volt számomra. Ezt mindig elmondom, de olyan hálás vagyok, azért, találtam egy helyet, ahol szakmailag elhivatott, professzionális és elhivatott edzők segítenek elérni a célomat! Imádom őket! 🙂 (Majd fogok írni a többi óráról is!)

  Ha valaki szeretné kipróbálni ezt a szuper sportot, ahol a határokat a saját képességeihez, elszántságához igazíthatja, és eközben még szuper társaságban is lehet, az látogassa meg Anett óráit valamelyik Life1 teremben!

  IMG_20160316_213827
 • már 15
 • 101

  KG

  Egyszerű, de nagyszerű saláta

  Nagyon szeretek a konyhában tevékenykedni, ezért néha egy-egy finom receptet is megosztok majd itt veletek, íme az első!

  Ez egy nagyon egyszerű csirkés, feta sajtos tésztasaláta. A hozzávalók mennyiségét nem írom le, ezt mindenki saját ízlése szerint alkalmazza 🙂

  A csirkemellet kis kockákra vágom, es fűszerezem (én ropogós csirke fűszerkeveréket szoktam rakni rá), serpenyőben jól átsütöm, majd amikor már majdnem kész, megszórom egy kis curry-vel.

  Közben enyhén sós vízben megfőzöm a teljes kiőrlésű tésztát (most gluténmentes tésztát csináltam hozza, hogy mindenki tudjon enni belőle itthon).

  Egy nagy tálban összekeverem a zöldségeket (én legtöbbször előkészített saláta keveréket szoktam venni), darabolok rá koktélparadicsomot, es természetesen feta sajtot!

  Elkészítem az öntetet a salátára: natúr joghurtba keverek worcester es tabasco szószt.

  Amikor minden kész van, akkor az összes hozzávalót összekeverem a szósszal és máris tálalható! A tányéron díszítésnek még teszek a tetejére egy pici sajtot es megszórom bazsalikommal!

  Ha elkészítitek, feltétlenül írjátok meg, hogy milyen lett! 😉

  Jó étvágyat!

  image-1
 • már 12
 • 102

  KG

  Az első bejegyzés!

  Sziasztok!

  Szinte hihetetlen, de ez az idő is eljött, életmódváltásba kezdtem!

  Augusztus végén, amikor Budapestre költöztem, elkezdtem tanulni es éreztem valaminek a hiányát. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy mi is az, de körülbelül januárra rájöttem, újra el kell kezdenem mozogni. A nagy elhatározással körülbelül egy időben jött velem szembe a BENEFITness program es rögtön tudtam, hogy ez kell nekem! Mozgok, fogyok, egészségesebben eszek, a szuper barátaim, ismerőseim pedig motiválják. Lehet még ennél is jobb? LEHET!!! Mindeközben egy fantasztikus célt támogathatunk, beteg gyerekek táborozását, új élményekhez jutását. Én már az elmúlt években láttam, hogy milyen változást tud hozni a táborozók életébe ez a pár nap, amit a Bátor Táborban tölthetnek.

  Gyere velem, szurkolj nekem, és segíts velem!

  image

Támogatóim (40)

BR
FG
HT
SM
SE
SE
SM
SM
SE
HT
HT
SE
SM
WPRA
HT
SE
SM
HT
SM
SE
HT
SE
SM
SE
HT
SM
HT
SE
SM
HT
SE
SM
HT
SE
SM
HT
SE
HT
SE
SM